Hirdetés
Utánpótlás

Nyári tábort tartott az MTK:

:

Hirdetés

Megtartotta az MTK Budapest női kosárlabda-szakosztálya a szokásos szezonvégi táborát. Az eseményről a klub honlapja számolt be.

Szerencsére a járványhelyzet enyhülése lehetővé tette, hogy ne maradjon el kis kosarasaink egyre nagyobb hagyományokkal bíró tábora. Érdemes is volt megtartani, mert nagy volt az érdeklődés, több mint hét csapatra való játékos gyűlt össze.

olvasható a klub honlapján, mely kiemeli: az U11/U12-es korosztály számára rendezett táborban sokan, 37 fővel vágtak neki a hétnek, sok új arccal ismerkedtek meg, hiszen toborzási célja szintén volt a rendezvénynek.

A délelőtti edzéseken kisebb csoportokban dolgoztak a lányok, amelyekben az ügyességfejlesztésen volt a hangsúly a játékok mellett. Volt kosarazás közben pingpongozás, teniszlabdát is használtak, sőt bekerült a színes programba több reakciófeladat, sorverseny, kötélhúzás.

Az ebéd elfogyasztását követően fagylaltozás következett, majd a játszótér felé vette az irányt a csapat.

A délutáni edzéseken kidobós, floorball és természetesen kosárlabda volt terítéken. Szerdán meglátogatta a táborozókat a következő idényben a DEAC színeiben pattogtató 208 centiméter magas válogatott center, Molnár Márton. Nagyon élvezték a gyerekek a vele eltöltött napot.

Pénteken pedig már dobóversenyeken mérkőztek meg egymással az ifjú kosarashölgyek, és az első három helyezett külön díjazásban részesült.

Úgy gondolom, mindenki jól érezte magát, és jó emlékekkel fognak visszagondolni a lányok az idei táborra is.

– értékelte az előző hét történéseit Molnár Róbert, a tábor vezetője, aki a legfiatalabb korosztály edzője az MTK-nál.

Hirdetés