Hirdetés
Archivum

Nyert Ujhelyi és Császár csapata, a nagyok hozták a kötelezõket:

:

Hirdetés

Magabiztosan nyert az Olesa Espanyol otthonában a két magyart foglalkoztató Rivas Ecopolis. A 15 pontos sikerbõl Ujhelyi Petra 10 ponttal és 5 lepattanóval, míg Császár Andrea 4 ponttal és 3 lepattanóval vette ki a részét.

Az élmezõnybõl a vártnál jobban megizzadt a Halcon Avenida és a Ros Casares Valencia is. A Salamanca a 3-8-as mutatóval rendelkezõ Hondarribia – Irún együttesét fogadta. A találkozó nagyban hasonlított Pécs szerdai vendégjátékára. Az elsõ félidõben jelentõs 8-10 pont körüli elõnyt alakított ki magának a Halcon, amit a harmadik negyedben szépen le is adott. Az utolsó játékrészre egypontos vendég vezetéssel mentek a csapatok. A végjátékban aztán megint helyén volt a hazaiak szíve, így végül elmaradt a meglepetés.

A Valencia szintén a saját életét nehezítette meg. Az elsõ félidõben megnyerték a Real Canoe elleni találkozót, majd a második félidõben megpróbáltak az addig megszerzett elõnyükbõl megélni. A 30-20-ra elveszített negyedik negyed azt mutatja kevés sikerrel. Ennek ellenére hozták a kötelezõt Valdemoróék.

Eredmények

Estudiantes-Cadi la Seu 61-82
Mann Filter-Real C.Vigo 67-58
Olesa-Rivas Ecopolis 67-82
EBE Ibiza-PDV-Girona 74-83
Gran Canaria-Mariana 63-73
Halcon Avenida- Hondarribia – Irún 69-59
Real Canoe-Ros Casares 73-81

Hirdetés