Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a bajnoki döntő harmadik mérkőzése után:

:

Hirdetés

A bajnoki döntő harmadik mérkőzésén a Sopron Basket 81-46-ra legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárdot. Nyilatkozatcsokor a Sopron Basket hivatalos honlapjának segítségével.

Sopron Basket – Atomerőmű KSC Szekszárd 81-46 (17-10, 23-14, 23-7, 18-15)
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása 2-1 a Sopron Basket javára.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon jó volt ismét nézők előtt játszani! Ez az a faktor, hangulat, mely egész évben hiányzott. Minden sportágban hiányolták eddig a szurkolókat, bízunk benne, hogy sokkal többet látjuk őket a jövőben, biztatásukkal ma is adtak egy löketet nekünk. Sokkal jobban, energikusabban léptünk fel ma. Nem örömködünk, koncentráltan megyünk tovább! Óriási versenyszellemben fogunk kimenni a pályára a továbbiakban is, ezen nem szabad változtatni, és ezt a szerdai után a játékosok is megértették. Készülünk a következő mérkőzésre! Nem tudom lesz e lehetőség arra, hogy soproni szurkolók is ott legyenek Szekszárdon velünk, de ha ez megoldható, annak nagyon örülnénk, sokat jelentene számunkra a jelenlétük!

Zeljko Dokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Gratulálok a Sopronnak, sokkal jobbak voltak ma nálunk. Nem mentünk úgy bele a meccsbe, ahogy kellett volna. Sokkal határozottabb döntésekre van szükség, a nagyon jól védekező Sopron ellen nincs idő gondolkodni. A dobószázalékunk nem csak ezért volt gyenge, több tiszta helyzetet is elhibáztunk. Azonban ez is egy meccs volt csak, a különbség nem számít, készülünk a következő meccsre. Nagyon fontos lesz a regeneráció! Vannak kisebb nagyobb sérülések, Maját sem tudom még annyit használni, mint szeretném. A Sopronnak a szurkolók is adtak egy adrenalin injekciót, melyet remélem hogy kedden, Szekszárdon a szurkolóinktól mi is megkapjuk. Utolsó hazai meccs lesz idén, jó lenne előttük lejátszani.

Fegyverneky Zsófia (Sopron Basket): Határ Betti ma kiemelkedőt nyújtott, ahogy a többi centerünk is a palánk alatt. Ez volt az egyik nagy különbség az előző mérkőzéshez képest. Bejöttek a változtatásaink is, és energikusabban játszottunk. A lepattanókat extrán szedi a Szekszárd, de most ezen a téren is partiban tudtunk lenni, nagy hangsúlyt fektettünk erre. Nagyon örülünk a győzelemnek, de ez is csak egy mérkőzés volt a sorozatból. A koncentrációt fenn kell tartani és úgy belemenni a következő mérkőzésbe!

Cyesha Goree (Atomerőmű KSC Szekszárd): Gratulálok Sopronnak! Úgy jöttek ki a mérkőzésre, ahogy mi szerettünk volna. Nagyon agresszívak voltak, és kihasználták a védekezésbeli gyengeségeinket. Nagyon jól is dobtak, mi pedig gyengén, 30 százalék alatt, ami kevés a győzelemhez. Ugyanakkor ez egy három győzelemig tartó sorozat, nem ért még véget

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés