Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a bajnoki döntő negyedik mérkőzése után:

:

Hirdetés

A bajnoki döntő negyedik mérkőzésén a Sopron Basket 62-54-es győzelmet aratott az Atomerőmű-KSC Szekszárd otthonában és ezzel 3-1 arányban lezárta a párharcot, fennállása 14. bajnoki címet szerezte. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Sopron Basket 54-62 (12-21, 14-12, 9-20, 19-9)
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc végeredménye 3-1 a Sopron Basket javára.

Djokics Zseljko (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Büszke vagyok a csapatomra, és örülök, hogy a bajnokság legvégén már szurkolók előtt játszhattunk. Sajnálom, hogy nem nyertünk, mert mindig jobb, mint kikapni, de jól dolgoztunk. Nehéz idény volt, nem tudtunk folyamatos munkát végezni, nem volt könnyű tervezni. Öt évad alatt harmadszor játszottunk döntőt, ami nagyszerű. Újra előreléptünk, szépen haladunk lépcsőfokról lépcsőfokra, hiszem, hogy van jövője ennek a klubnak és a városnak. Remélem, ezt látja a szövetség is, és még jobban segít majd minket a későbbiekben.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Elképesztően boldog vagyok és el is fáradtam, rengeteg munkát raktunk az elmúlt hónapokba a csapattal és a szakmai stábbal. Örülök az aranyéremnek, amiben az az érdekesség, hogy játékosként szintén Tolna megyében nyertem az elsőt, ahogy most edzőként is. Mindig mérkőzésről mérkőzésre haladtunk, lépcsőzetesen építettük fel a célokat, amibe néha-néha csúszott egy kis hiba, de rendre alkalmazkodtunk a helyzethez. Akkor is megtaláltuk a megfelelő edzésmódszert és rotációt, ha betegségek, vagy sérülések tizedelték a csapatot. Nagyon szépen jöttek az eredmények, ami visszaigazolása a befektetett munkának.

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés