Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a BEAC – Cegléd összecsapást követően:

:

Hirdetés

Az alsóházi rájátszás 6. fordulójában az ELTE-BEAC Újbuda 78-66-ra legyőzte a VBW CEKK Cegléd együttesét. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

ELTE BEAC Újbuda – VBW CEKK Cegléd 78-66 (21-13, 16-17, 25-16, 16-20)

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE BEAC Újbuda): Mindenképpen az volt a célunk, hogy a PlayOutot megnyerjük, úgyhogy ma is motiváltan léptünk pályára. Szerintem mi vagyunk az egyetlen csapat a bajnokságban, aki nem örül annak, hogy vége az idénynek. Olyan kémia alakult ki a csapatban, ami miatt szívesen folytatnánk még a munkát. A mai meccsről: nyögve nyeltünk az elején, aztán belekapott a vitorlánkba a szél, utána elvesztettük a kormányt, de a végén valahogy beeveztük magunkat a célba. Örülök, hogy mindenki pályára lépett és egy újoncot is avattunk a 16 éves Katona Bogi személyében. Ajánljuk az egész szezont, a PlayOutot és mindent Sándor Ádám kollégánknak, akit nagyon-nagyon várunk vissza!

Kostas Keramidas (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Ezen az utolsó mérkőzésen szinte már edzőmérkőzést játszottunk. Örülök annak, hogy azok is pályára léphettek, akik a szezon korábbi részében kevesebb lehetőséget kaptak. Nem volt könnyű idény, háromszor is leááltunk három hónapra, 12 mérkőzést játszottunk 25 nap alatt. A legjobbat nyújtottunk az Európa Kupában, továbbjutottunk, ugyanakkor a bajnokságban csalódtunk, hiszen pont a BEAC elütött minket a rájátszástól. Hiába kaptuk a legkevesebb pontot a Sopron után a bajnokságban, ez nem volt elég.

Czank Tímea (ELTE-BEAC Újbuda): Szerettük volna ezt a meccset mindenképpen megnyerni, nagyon örülünk, hogy nyertünk, és mindenki pályára lépett. És igen, nagyon szurkolunk Sándor Ádámnak és várjuk most már vissza!

Kobolák Cintia (VBW CEKK Cegléd): Ezen a mai „edző”meccsen a BEAC jobban akarta a győzelmet, gratulálunk nekik. Mindenkinek jó egészséget és jó nyarat szeretnék kívánni és remélem, hogy szeptemberben már egy kicsit nyugodtabb körülmények között tudunk nekivágni a következő szezonnak.

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés