Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a BKG – Győr mérkőzés után:

:

Fotó: Varga János

Hirdetés

Vasárnap egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Ezen a SERCO UNI Győr 92-56-os győzelmet aratott a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós otthonában. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – SERCO UNI Győr 56-92 (13-29, 16-26, 15-22, 12-15)

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): Gratulálok a Győr csapatának. Bosszantó az, hogy sokkal több energiát tettek a mérkőzésbe mint mi. Ezt nem engedhetjük meg magunknak. Minden edzésen és mérkőzésen több energiát kell beletennünk, mint a következő ellenfél, hogy legyen esélyünk ellenük egy jó mérkőzést játszani. Ez ma teljes mértékben elmaradt. A játék minden elemében felülmúltak minket. Annak örülök, hogy fiatal játékosoknak tudtam lehetőséget adni, akik most mutatkoztak be A-csoportba. Ezt leszámítva nem nagyon tudok pozitívumot mondani. Van egy hetünk, jövő héten Szekszárdra látogatunk, arra kell fókuszálnunk. Nagyon össze kell magunkat szedni, mert az az energia, amit szerdán a Csata ellen láttunk, abból ma semmi nem mutatkozott meg.

Cziczás László (vezetőedző, SERCO UNI Győr): A hozzáállásunk, amit kértem a lányoktól, azt nagyon szépen megfogadták. Gyakorlatilag mindennel meg vagyok elégedve.

Ama Degbeon (BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): Jó meccsem volt. De a pontjaim azért jöttek, mert nagyon jól megtaláltak a csapattársaim, sok passzt kaptam tőlük. Nagy része volt a vereségnek, hogy a hárompontos dobásokat nem tudtuk levédeni és sok pontot kaptunk ezekből.

Weninger Virág (SERCO UNI Győr): Tudtuk, hogy egy nagyon kemény mérkőzés vár ránk. Az első félidőben sok pontot kaptunk, ezért a második félidőben javítanunk kellett a védekezésünkön, agresszívabbnak kellett lennünk. Úgy érzem, hogy ez sikerült amit az edzők kértek tőlünk. Készülünk a jövő hétre.

 

 

Hirdetés