Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – VBW CEKK Cegléd Play-Out mérkőzés után:

:

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés

Vasárnap este rendezték a Play-Out párharcok negyedik fordulóját, mely során a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós a VBW CEKK Cegléd csapata ellen lépett pályára. A 73-68-as szigetszentmiklósi siker után a kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – VBW CEKK Cegléd 73-68 (14-17, 20-10, 10-22, 29-19)

Beszámoló ITT

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIM Szigetszentmiklós): “Van egy olyan lélektana ennek, hogy régen nyertünk és rengeteg szoros meccset vesztettünk el. El kell hinnünk, hogy tudunk nyerni. Ezt a legtöbb mérkőzésen elhisszük, de amikor jön az első hullámvölgy akkor vagy abból mászunk ki nehezen vagy a végjátékot elrutintalankodjuk. Most a végjátékban úgy érzem, hogy kifejezetten jó kosárlabdát játszottunk, tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Sportszerű, harcos mérkőzést sikerült játszanunk a Cegléd csapatával. Szerencsére győzelem lett az eredménye. Küzdünk tovább, dolgozunk a jövő héttől és a következő mérkőzésre fókuszálunk.”

Sandro Orlando (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Visszatérő problémánk ez. Az utolsó öt percben leálltunk a védekezéssel. Ilyenkor végig kell fókuszálni. Ha nem sikerül ezt végig csinálnunk, akkor ez történik. Minden játékos a másikra várt, nem volt olyan aki megadta volna az első lökést. Még van hátra két mérkőzés. Ott megpróbálunk végig negyven percig fókuszáltan kosárlabdázni.”

Angyal Barbara (BKG-PRIMA Szigetszentmiklós): “Végre bíztunk egymásban. Nem azt vártuk, hogy valaki oldja meg, hanem mindenki felvállalta magára a szerepet, a feladatot. Szerintem ez volt a siker kulcsa.”

Szerelem-Kobolák Cintia (VBW CEKK Cegléd): “A mérkőzést nagyon jól kezdte a BKG. Ami után megpróbáltunk felzárkózni, ami sikerült is a negyed végére. A második negyed szintén hullámzó volt. A félidőre a BKG vonult előnnyel az öltözőbe. Azt beszéltük meg a félidőben, hogy ráteszünk egy lapáttal és megpróbáljuk megfordítani az eredményt, ami sikerült is. Sajnos az utolsó öt percben elveszítettük a koncentrációnkat, későn vettük észre, hogy baj van. Semmi mást nem tudunk csinálni csak gratulálni a BKG-nak. További sok sikert kívánunk nekik a playoutra.”

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés