Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a BKG-Szekszárd találkozó után:

:

Fotó: Varga János

Hirdetés

Kedden a Tippmix Női NB I. A 10. fordulójában egy találkozót rendeztek, melyen a TARR KSC Szekszárd 80-55-re múlta felül a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós csapatát. A hunbasket.hu segítségével gyűjtöttük csokorba a főszereplők értékelését.

Riskó Dávid (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): “Gratulálok a Szekszárd csapatának a győzelemhez. Három negyeden keresztül nagyon szépen tartottuk magunkat. Az első félidő kifejezetten jó volt. Aztán előjött a probléma, hogy öt-öt ellen nem tudtunk edzeni december közepe óta és elfáradtunk. Ahogy elfogyott a testből az oxigén, úgy a fejből is. Rossz döntéseket hoztunk, elvesztettük a koncentrációt, sok könnyű kosarat kaptunk, és szétesett a védekezésünk.”

Zseljko Djokic (vezetőedző, TARR KSC Szekszárd): “Mindkét csapat játékában észrevehető volt, hogy hosszú szünet után vagyunk. Látszódott, hogy sem a BKG Prima Natura, sem pedig mi nem edzettünk öt-öt ellen. Három negyeden keresztül nem néztünk jó kosárlabdát, de a negyedik negyedben elkezdtük úgy játszani, ahogy mi szeretünk. Javultunk védekezésben, jobban olvastuk a BKG gyorsindításos játékát, és bedobtunk pár üres helyzetet. Ez hozott ma nekünk győzelmet, de tovább kell dolgoznunk. Örülünk a győzelemnek, de annak nem, hogy Mányoky Réka is lesérült. Így is három játékos nélkül érkeztünk ma betegségek és sérülések miatt. Kellemetlen helyzetben vagyunk, mert három nap múlva kell pályára lépnünk az Euroligás Győr ellen. Ebben a rosterban nem lesz könnyű  egy ilyen erős csapat ellen.”

Gróf Júlia (BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): “Három negyeden keresztül nagyon jól tudtuk tartani magunkat. Sajnos a végére elfáradtunk, de ez a hiányzók miatt ez benne volt. Azt gondolom, hogy ezt a küzdést kell átvinnünk a jövőre nézve is, és akkor a többiekkel kiegészülve jó eredményeket érhetünk el.”

Boros Júlia (TARR KSC Szekszárd): “Nem kezdtünk jól. Mindenképpen le kellett nyugodnunk a félidőben. Összeszedettebben tudtunk kijönni a harmadik negyedre. Az volt a cél, hogy javítsunk a védekezésen, mert ott nagyon sok hibát vétettünk. Szerintem ez elég jól sikerült. A külső dobások se mentek jól az első félidőben, amin változtatni. Próbáltunk gyorsindításokkal kompenzálni, és ez volt a kulcsa, hogy belelendültünk a játékba és meg tudtuk fordítani a mérkőzést .”

Fotó: Varga János

Hirdetés