Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a BLMA – Sopron Basket Euroliga második negyeddöntő mérkőzése után:

:

Fotó: FIBA.Basketball / Fegyverneky Zsófia

Hirdetés

A Sopron Basket 72-65-re legyőzte a Lattes Montpellier-t az Euroliga negyeddöntő párharc második mérkőzésén, ezzel pedig Gáspár Dávid együttese az ötödik Final Four szereplését vívta ki – egymást követően negyedszer. A Sopron Basket hivatalos honlapjának segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

BLMA – Sopron Basket 65-72 (12-19, 19-19, 12-18, 22-16)

Beszámoló ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): “Tudtuk, hogy a Montpellier az otthonában igen veszélyes ellenfél, a szezon során ezt többször is bizonyították. Agresszívan, ránk nyomást helyezve játszottak, és voltak idõszakok, amikor erre nem reagáltunk jól, elkövettünk hibákat. Azonban a kulcspillanatokban jó döntéseket hoztunk és megõriztük az elõnyünket. Nehéz szezonunk van, így különösen boldog vagyok, hogy újra részesei lehetünk a FINAL4-nak! Büszke vagyok a csapatra, az egész klubra, pár napig szeretnénk kiélvezni ezt a sikert!”

Fegyverneky Zsófia (Sopron Basket): “Nagyon boldog vagyok! Egy küzdelmes mérkõzés volt! 40 percen keresztül koncentráltunk, megharcoltunk ezért a pillanatért. Nagyon boldog vagyok, hogy egymás után négyszer sikerült bejutnunk a FINAL4-ba. Ez önmagáért beszél. Most itt van az idõ az ünneplésre!”

Hirdetés