Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Csata – BEAC fővárosi rangadó után:

:

Fotó: Mészáros Benjamin / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés

Vasárnap egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Ezen a Ludovika-FCSM Csata 96-78-ra múlta felül az ELTE BEAC Újbudát. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

Ludovika-FCSM Csata – ELTE BEAC Újbuda 96-78 (24-25, 25-17, 24-15, 23-21)

Beszámoló ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): Büszke vagyok a csapatomra, mert nem vagyunk könnyű időszakban. Főleg úgy, hogy megbolygatjuk az utánpótlást is, amikor kadett játékosokat hozunk fel edzeni, hogy tudjunk készülni az ellenfelünkre. Center poszton nem vagyunk meg, de a lehetőségeinkhez mérten nagyon szépen felkészültünk erre a mérkőzésre. Taktikailag talán végig egy lépéssel előrébb jártunk, szépen megoldottuk a meccs közben a feladatokat. Például amikor a BEAC is alacsony szerkezetre váltott, akkor is meg tudtuk bontani a védekezésüket. A támadójátékunk tehát rendben volt. A lepattanózás viszont megint nem; még úgy is elveszítettük, hogy közel húsz pont lett a különbség a két csapat között, úgyhogy fókuszálni kell továbbra is a kizárásokra. Tudtuk, hogy ez egy létfontosságú mérkőzés lesz. Jó játékot hoztunk, de megyünk tovább, ugyanis jövő szombaton is szeretnénk nyerni a TFSE-MTK otthonában.

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE BEAC Újbuda): Átgázoltak rajtunk, mint vadlovak az Alföldön.

Zele Dorina (Ludovika-FCSM Csata): Mindenki megfelelően állt ehhez a mérkőzéshez. Voltak azért hibák, például látható a statisztikában, hogy a támadó lepattanózásban mekkora különbség van. Erre oda kell figyelni a későbbiekben. Látható, hogy megfogyatkoztunk center poszton, de az ellenfél is alacsony szerkezetben volt a pályán. Örülök a győzelemnek.

Gergana Ivanova (ELTE BEAC Újbuda): Szörnyű mérkőzést játszottunk, amit a második félidőben veszítettünk el. Hagytuk, hogy ellenfelünk sok pontot szerezzen, közel 50-et. Ez nagyon sok, ez volt a fő problémánk. Az egy-egy védekezésünk sem működött ekkor.

 

Hirdetés