Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Csata – PINKK mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton a hazai élvonal 13. fordulójában az NKE-FCSM Csata 98-48-ra legyőzte a PINKK Pécsi 424 együttesét. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu összeállítása alapján.

NKE-FCSM Csata – PINKK-Pécsi 424 98-58 (23-11, 26-12, 24-14, 25-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Mindig nehéz, amikor az ünnepek miatt kizökkenünk a megszokott ritmusból, emiatt cseppet tartottam is a meccstől és kíváncsian vártam, hogy reagálunk erre a változásra. Magabiztos, önbizalomtól duzzadó, sima győzelmet arattunk és mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani. Külön örülök annak, hogy harminc pont érkezett a padról és a lepattanóharcot is sikerült megnyernünk. Mostantól a Sopron elleni találkozóra készülünk.

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): Ezen a találkozón sajnos sok könnyű kosarat kaptunk, különösen bosszantó, hogy rengeteg támadólepattanót engedélyeztünk ellenfelünknek. Nekünk a következő meccs lesz nagyon fontos, azt kellene megnyernünk.

Lelik Réka (NKE-FCSM Csata): Örülök, hogy ilyen sokan kilátogattak és mindenki pályára is került, de elég sok hibát vétettünk. Ezek a PINKK ellen belefértek, de Sopronban már nem fognak. Mostantól a Sopron ellen készülünk, hiszen szeretnénk ott is nyerni.

Emma Stach (PINKK Pécsi 424): Tudtuk, hogy a Csata jól dobó csapat, de a harmadik negyedet leszámítva nem védekeztünk jól. Sajnos támadásban sem azt csináltuk, amit előzetesen megbeszéltünk. Frusztráló így kikapni, ez a teljesítmény nem elégséges részünkről.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés