Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Csata-Szekszárd mérkőzés után:

:

Hirdetés

A 9. forduló rangadóján az NKE-FCSM Csata 71-66-ra legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárdot. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségéve.

NKE-FCSM Csata  – Atomerőmű KSC Szekszárd 71-66 (20-10, 11-18, 20-17, 20-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Brusztolós, férfias meccset játszottunk sok néző előtt. Hatalmas sikernek tekintem, hogy legyőztük a Szekszárdot. A legfőbb hangsúlyt a védekezésre helyeztük, ez volt a találkozó kulcspontja. A vendégek kétszer felzárkóztak, de sikerült megnyernünk a végjátékot. Külön köszönetet mondanék Horváth Bettinek, aki sérülten is vállalta a játékot.

Djokics Zseljko (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Erre a rangadóra már a válogatott szünet alatt készültünk, de sajnos valamiért az ilyen mérkőzéseken nem játszunk jól. Szeretem nyomás alatt tartani csapatomat, a maximumot szeretném belőle kihozni. Rosszul kezdtünk, nem azt csináltuk, amit eredetileg megbeszéltünk. Sikerült kétszer is visszajönni a meccsbe, de sajnos rosszul dobtunk távolról. Ezeken a kulcsfontosságú meccseken ilyen triplamutatóval nem lehet nyerni.

Emma Cannon (NKE-FCSM Csata): Remek csapatok és remek küzdők találkoztak a pályán, a Szekszárd kiváló erőkből áll. Jól felkészültünk és az utolsó pillanatokig harcoltunk, ennek köszönhető a győzelmünk.

Theodoreán Alexandra (Atomerőmű KSC Szekszárd): Csalódott vagyok, hiszen nyerni jöttünk ide. Gratulálok a Csatának, fantasztikusan játszott, és a vezetést már a mérkőzés elején átvette, így folyamatosan futnunk kellett az eredmény után. Kétszer is visszajöttünk, de ez sem volt elég. December elejét írunk és még sok rejtett tartalék van a csapatunkban.

 Forrás: kosarsport.hu

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés