Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Csata – TFSE mérkőzés után:

:

Hirdetés

A 17. forduló nyitó mérkőzésén a TFSE-MTK 84-77-es győzelmet aratott az NKE-FCSM Csata otthonában. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

NKE-FCSM Csata – TFSE-MTK 77-84 (22-20, 18-22, 19-16, 18-26)

Beszámoló, statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Gratulálok a TFSE-nek. Tisztában voltunk vele, hogy milyen játékerőt képvisel. Én abszolút nem vagyok elégedett a támadójátékkal. Ellenfelünk 3-2-es zónát védekezett, ami ellen nem találtuk a ritmust. Kevésszer tudtunk csak alsó posztról pontot szerezni vagy egy hármast bedobni. Hiányzott a folyamatos, megszokott, aktív támadójáték. A védekezésünk pedig kritikán aluli volt, nem tudtuk megvalósítani az 1-1 védekezést, ellenfelünk pedig 21 támadó lepattanót tudott szerezni. Ez öt emberes feladat, mindenkinek el kellett volna mennie a lepattanóért. Jobb volt ma a TFSE, megérdemelten nyert.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Teljesen a mérkőzés hatása alatt vagyok. BOMBA csapatom van! Nagyon sokat készültünk erre a védekezésre és a formációra, amivel ma felálltunk, ez hozta meg a sikert. Hegedűs Péter kollégám fantasztikus elemző munkát végzett. A csapatunk legfőbb erőssége a csapategység, minden edzésen és mérkőzésen egymásért élnek-halnak a lányok. Folyamatosan próbálunk jobbak lenni.

Lelik Réka (NKE-FCSM Csata): Gratulálok a TF-nek. Tudtuk, hogy két nagyon jó külföldi játékosuk van, mégis majdnem 50 pontot engedtünk nekik dobni. Támadásban nem volt különösebb probléma, hiszen megvoltak a helyzeteink, a védekezésünkkel viszont sürgősen kezdenünk kell valamit, mert ez így nem lesz jó a szezon második felére.

Chanise Jenkins (TFSE-MTK): Jól kezdett a Csata, bementek a dobásaik és elég nehéz volt megállítani a Cannon-Gustafson duót. A második félidőre egy kicsit változtattunk a védekezésünkön, ami működött. Egy csapatként küzdöttünk, végül nyertünk.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés