Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Csata – Vasas mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szerdán a pótolták a hazai élvonal 3. fordulójából az NKE-FCSM Csata – Vasas Akadémia mérkőzést. Ezen a Csata 82-73-as sikert aratott. Nyilatkozatcsokor a találkozót követően.

NKE-FCSM CSATA – VASAS AKADÉMIA 82-73 (25-16, 22-24, 21-15, 14-18)

Beszámoló, statisztika ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, NKE-FCSM Csata): Nagyon nehéz mérkőzés volt, agresszív, küzdős játékkal. Zsinórban a második győzelmünket arattuk, ennek örülünk. Azzal viszont nem vagyok elégedett, hogy majdnem 20 labdát eladtunk és rengeteg ki nem kényszerített hibánk volt. A Vasas többször is nyomás nélkül, tiszta dobóhelyzetben szerezhetett kosarakat. Szombatra javulnunk kell ezekben a dolgokban.

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): A ceglédihez hasonlóan gyengén kezdtük a mérkőzést, így rohannunk kellett a Csata után, ami túl sok energiát vett ki belőlünk, így a kulcspillanatokban nem sikerült megtörni ellenfelünket. Eddig csak erősebb csapatokkal játszottunk, de egyszer sem szerepeltünk le, sőt, kemény feladat elé állítottuk őket. Most jönnek majd azok a találkozók, amiket meg tudunk nyerni.

Fotó: kosarsport.hu

Megan Gustafson (NKE-FCSM Csata): Jól kezdtük a mérkőzést, remekül támadtuk a gyűrűt, azonban sok ki nem kényszerített hibát vétettünk nyomás alatt, főleg a második félidőben. Harcolnunk kellett, hiszen a Vasas is így tett. Összességében jó mérkőzés volt, remélem, hogy még tovább fejlődünk.

Brianna Fraser (Vasas Akadémia): Szörnyen lassan kezdtük a találkozót. Ellenfelünk jól játszott, jól építette a támadásait, jól lepattanózott, mi viszont harcoltunk, nem adtuk fel, ennek köszönhető a szoros eredmény.

Hirdetés