Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a DVTK – BKG bajnoki mérkőzés után:

:

Fotó: DVTK.hu

Hirdetés

Hétfőn pótolták a bajnokság 18. fordulójából a DVTK – BKG PRIMA Szigetszentmiklós mérkőzést. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

DVTK – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós 80-64 (18-13, 20-14, 28-22, 14-15)

Beszámoló ITT

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK): Nem tudtuk, hogy hogyan fog alakulni ez a mai mérkőzés, lutri volt ez a találkozó. Igazából három-négy edzésünk volt, ahol közösen tudtunk dolgozni. Voltak nagyon jó periódusaink és voltak olyan eladott labdáink, amiket nem az ellenfél kényszerített ki. A védekezésben is nagyon jó és nagyon gyenge időszakok váltották egymást, pillanatok alatt kaptunk két-három hármast is. Szerintem fejben lassúak voltunk és lassan szőttük a támadásainkat. Összességében örülök annak, hogy sikerült nyerni és köszönöm a Szigetszentmiklósnak, hogy ezt a mai találkozót le tudtuk játszani. Sok sikert kívánok nekik az alapszakasz hátralévő részében mi pedig innentől kezdve tudunk a Magyar Kupára koncentrálni.

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA Szigetszentmiklós): A mérkőzés időpontja átalakította a menetrendünket, nem is tudtunk teljes csapattal pályára lépni, hisz Aldazabal pár napja megsérült. A lepattanó harcot megnyertük, gólpasszokban hasonlóan teljesítettünk. összességében nem játszottunk rossz kosárlabdát, pár játékos előrelépett, ám kommunikációban még van hova fejlődnünk. Sokkal agresszívabban kell védekeznünk, mondom ezt úgy, hogy az ellenfél több büntetőt dobhatott. Mennünk és dolgoznunk kell tovább, van most időnk felkészülni a következő találkozóra. A DVTK-nak gratulálok és sok sikert kívánok nekik a Magyar Kupában. Bernáth Rékának külön gratulálok, bizonyította, hogy nagyon jó játékos.

Bernáth Réka (DVTK): Nagyon jó felvezető meccs volt így a Magyar Kupa előtt. Nem engedhetünk az ellenfélnek ennyi lepattanót, mint a mai napon. A sok gólpassz jelzi, hogy jól osztottuk el a labdákat.

Sierra Campisano (BKG-PRIMA Szigetszentmiklós): Azt gondolom, hogy nagyon jól és felkészülten érkeztünk meg ebbe a mérkőzésbe, sokat próbálkoztunk, viszont a védekezésünk sokszor adtuk el a labdát.

 

Hirdetés