Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a DVTK – Cegléd mérkőzés után:

:

Hirdetés

Szerdán az Aluinvent DVTK 91-60-ra verte a VBW CEKK Ceglédet. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

Aluinvent DVTK – VBW CEKK Cegléd 91-60 (19-11, 23-16, 21-17, 28-16)

Beszámoló, statisztika ITT

Cziczás László (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Nagyon jó csapatmunkát nyújtottunk. Sok mindenkit kiemelhetnék, mert nagyon jól játszottunk, főleg védekezésben. Letudtuk az első kötelezőt, megyünk tovább és azon leszünk, hogy a következő két mérkőzést is ilyen magabiztosan behúzzuk.

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Negyedenként több, mint húsz pontot kaptunk, ami nagyon sok. Tudtuk, hogy a hazaiak agresszíven fognak játszani, mégsem reagáltunk erre megfelelően. Ezek után nem lehetett más a végeredmény kimenetele.

Shatori Walker-Kimbrough (Aluinvent DVTK): Kihívás volt a mérkőzés, hiszen minden győzelemre szükségünk van, ahhoz, hogy a még elérhető legjobb pozíciót szerezzük meg a rájátszásra. Minden egyes csapattársam értékes teljesítményt nyújtott ma, remek csapatmunkát eredményezte a győzelmet.

Kristina Higgins UVBW CEKK Cegléd): Sajnos a végén feladtuk a meccset és nagy lett a különbség, ezért csalódott vagyok. Amíg nem adtuk fel vissza-vissza tudtunk kapaszkodni, így kellett volna tennünk a meccs egésze alatt.

Hirdetés