Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Győr-BKG mérkőzés után:

:

Fotó: Nagy Gábor / SERCO UNI-Győr

Hirdetés

Szombaton pótolták a 14. fordulóból SERCO UNI Győr – BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós találkozót. A győriek 86-40-es sikert arattak. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

SERCO UNI Győr – BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós 86-40 (19-18, 20-8, 23-7, 24-7)

Cziczás László (vezetőedző, SERCO UNI Győr): Nagyon örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kapott a mai mérkőzésen, és hogy mindenki pontot is tudott szerezni, ez külön öröm. Lassan indultunk be, az első negyeddel nem voltam elégedett, de összességében ez jó ráhangolódás lehet a jövő hétvégi meccsre, ami nyilvánvalóan más kávéház lesz. Nagyon örülök, hogy eljutottunk oda, hogy a bajnokság utolsó mérkőzése előtt az alapszakasz helyezésünk a saját kezünkben van. Nagyon büszkék vagyunk erre, és szombaton meg is próbáljuk megszerezni a második helyet.

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): Egy negyedet tudtunk úgy kosárlabdázni, ahogyan szerettünk volna. Nyilván szűkebb rotációnk van és nagyon rossz energiaszinten játszottunk a második negyedtől. Az sem segített, hogy a faulthatár furcsán volt belőve akkor, amikor a mérkőzés még nyílt volt. Büntetőt engedtek a Győrnek, amit mi is megkaphattunk volna. Innentől széthullottunk, de örülök, hogy mindenkinek tudtam játékidőt biztosítani, hiszen a fiataljaink tavaly még az A csoport közelében sem voltak, ez pedig nagy élmény nekik. Sokat kell fejlődnünk és edzenünk, egyesületként is nagyon az elején járunk annak, hogy ilyen szintű csapat legyünk, mint az ellenfelünk. Sok sikert nekik a bajnokságban.

Török Ágnes (SERCO UNI Győr): Kellett egy tíz perc, mire felébredtünk, de utána három negyeden keresztül nagyon jól tudtunk védekezni, alacsony pontszámon tudtuk tartani az ellenfelünket, és szerintem ma ez volt a kulcsa a győzelemnek. Ebből lett lendületünk a támadásra, és ennek köszönhető a nagyarányú győzelem.

Zsámár Panna (BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): Az első félidőben nagyjából sikerült felvennünk a harcot a Győr csapatával, főleg lendületben és pontok terén. Sajnos ez a lendület elfogyott a második félidőre és a hazaiak felül tudtak kerekedni rajtunk.

 

Hirdetés