Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Győr – DVTK bronzmérkőzés után:

:

Hirdetés

Szombaton megkezdődött az Uni Győr MÉLY-ÚT és az Aluinvent DVTK bronzcsatája. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

UNI Győr MÉLY-ÚT – Aluinvent DVTK 95-77 (27-14, 23-21, 24-15, 21-27)

Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása 1-0 az Uni Győr MÉLY-ÚT javára.

Statisztika ITT

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Örülök a győzelemnek és a mutatott játéknak is. A lányok megcsinálták, amit megbeszéltünk. Azt is megértették, hogy nem mindegy, hogy egy ilyen szezon érem kerül-e a nyakukba vagy sem. Bízom benne, hogy ezt a lendületet átvisszük szerdára, és ugyanilyen koncentráltság mellett ismét győzni tudunk, hogy szépen zárjuk le az évet.

Földi Attila (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Nem foglalkozom azzal, hogy tartalékosak voltunk, az sokkal jobban zavar, hogy csak szavakban küzdöttünk, amint kimentünk a pályára, ez elszállt. El kell erről beszélgetni a lányokkal, mert ha még akarunk valamit ettől a párharctól, akkor más hozzáállás kell.

Dubei Debóra (UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Nagyon fontos számomra, hogy jól kezdjem a mérkőzést. Örülök, hogy az első dobások jól sikerültek, ez lökést adott a folytatásra. Szerencsére a csapatnak is jól ment, betartottuk a megbeszélteket, és ezzel sikerült nyernünk. Nincs azonban vége, még egyet kell nyerni, mert mindenképpen éremmel szeretnénk befejezni a bajnokságot.

Chanel Mokango (Aluinvent DVTK): Kevesebben voltunk, de nem ezen múlt elsősorban a vége. Kesergésre azonban nincs idő, azon leszünk, hogy a következő meccsen javítsunk, és akármennyien is leszünk, megoldjuk a feladatunkat.

Fotó: gyorikosar.hu

Hirdetés