Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Győr – Gernika találkozó után:

:

Hirdetés

Az Európa Kupa 5. fordulójában az UNI-Győr – MÉLY-ÚT 74-60-ra alulmaradt a Gernikával szemben. A győriek a vereség ellenére lényegesen jobban tartották magukat, mint a két csapat októberi meccsén. A főszereplők értékelése.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – Liontek Gernika 60-74 (21-25, 18-25, 10-8, 11-16)

Milos Pavlovic (vezetőedző, UNI-Győr – MÉLY-ÚT): – Ismertek a gondjaink, nem tudtunk most sem teljes kerettel felállni, elsőszámú irányítónk hiányzott, ráadásul Papp Klaudia és Raksányi Kriszta is csak nemrég tért vissza sérüléséből. Ennek ellenére elégedett vagyok, mert összességében jó mérkőzést játszottunk, teljesen más volt a hozzáállásunk, mint a kinti meccsen. Ami miatt bosszús vagyok, hogy huszonegy labdát adtunk el, ami külön bosszantó, hogy mindezt miként és miért. Dolgozni kell tovább, de sok időnk nincs, hiszen három naponta jönnek a meccsek, nagy csodát ilyen rövid idő alatt nem lehet végrehajtani.

Mario Lopez (vezetőedző, Lointek Gernika): – Ilyen meccsre számítottunk, az első félidőben inkább a támadójáték működött, a másodikban a védekezés, ezzel pedig kontroll alatt tudtuk tartani a mérkőzést.

Papp Klaudia (UNI-Győr – MÉLY-ÚT): – Azt gondolom, inkább ez a reális különbség a két csapat között, nem a kinti harminchat pont. Nem játszottunk rosszul, de az első félidőben sok könnyű kosarat engedtünk az ellenfélnek, a másodikban már agresszívebben védekeztünk. Támadásban végig jobban teljesítettünk. Mindent egybevetve sikerült megnehezítenünk az ellenfél dolgát.

Forrás: UNI-Győr – MÉLY-ÚT hivatalos honlap

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés