Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Győr – Szekszárd találkozó után:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd 82-49-es sikert aratott az UNI Győr – MÉLY-ÚT otthonában a hazai élvonal szerdai játéknapján. Nyilatkozatcsokor a kosarsport.hu segítségével.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – Atomerőmű KSC Szekszárd 49-82 (12-30, 14-13, 18-22, 5-17)

Beszámoló, statisztikai ITT

Merim Mehmedovic (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Az első negyedben nagy hátrányt szedtünk össze. Ezután sokmindent próbáltunk, de nem igazán sikerült. Ezek után inkább a szombati meccsre pihentettem a csapatot.

Zeljko Djokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Amit a Csata meccsen abbahagytunk azt tudtuk folytatni, nagyon nagy iramot tudtunk diktálni, sok rádobásunk volt. Jó csapatként működtünk együtt, mivel 22 asszisztunk volt. A szezon hátralévő részében jönnek még fontos feladatok.

Török Ágnes (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Nehéz egy ilyen első negyed után fejben ott lenni, hogy megpróbáljunk mindent azért hogy felzárkózzunk. Sajnos ez nem sikerült, de megpróbálunk ebből tanulni, megyünk tovább. Csatán még van egy fontos mérkőzés.

Ivana Dojkic (Atomerőmű KSC Szekszárd) Fantasztikus első negyedet produkáltunk. Volt néhány hullámvölgy, de nem volt olyan vészes. Nem engedtünk Győrt közelebb, elégedett vagyok.

Fotó: kosarsport.hu

Hirdetés