Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Győr – TFSE mérkőzés után:

:

Hirdetés

Vasárnap egy találkozóval zárult az első forduló a hazai élvonalban. Ezen az UNI-Győr – MÉLY-ÚT 91-82-re verte a TFSE-MTK csapatát. Villámértékelések a hunbasket.hu segítségével.

UNI Győr – MÉLY-ÚT – TFSE-MTK 91-82 (21-25, 25-20, 22-11, 23-26)

Beszámoló, Statisztika

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI Győr – MÉLY-ÚT): Reménykedtünk egy ilyen kezdésben. Döntő volt, hogy a második félidőre feljavult a védekezésünk, és abból tudtunk indulni. Azt gondolom, jól vizsgázott mindenki, bízunk a hasonló folytatásban. Kiemelném, hogy igazi csapat voltunk, a terhek nagyon jól oszlottak el, mindenki hozzá tudott tenni valamit az eredményhez.

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Nagyon jól felkészült győri csapattal találkoztunk, nekünk gyakorlatilag csak két közös edzésünk volt. Ráadásul két kulcsemberünk is megsérült az első félidőben, de a magyar játékosok jól szálltak be. Türelmesnek kell lennünk, és reménykedünk a jó folytatásban.

Barnai Judit (UNI Győr – MÉLY-ÚT): Nagyot küzdött a csapat, a gyengébb első negyed után feljavultunk, és végül megérdemelten nyertünk. Örülök, hogy ehhez én is jó játékkal tudtam hozzájárulni.

Bernáth Réka (TFSE-MTK): Gratulálok a győrieknek, jogos a sikerük. Nekünk az a tanulsága a meccsnek, hogy ha nem védekezünk csapatként, akkor nem tudunk megnyerni egy ilyen szoros találkozót. Elsősorban ebben kell előrelépnünk.

Fotó: gyorikosar.hu

 

Hirdetés