Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Hepp Kupa döntőjét és bronzcsatáját követően:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Soproni Darazsak Sportakadémia

Hirdetés

Vasárnap került sor a Hepp Kupa helyosztóira. A döntőben az Atomerőmű KSC Szekszárd II. a Sportdarázs-SMAFC csapatát 58-50-re győzte le, a bronzmérkőzésen a Csata DSE 78-33-ra múlta felül az SZPA-HSE gárdáját.

Döntő
Atomerőmű KSC Szekszárd II. – Sportdarázs-SMAFC 58-50 (18-16, 15-19, 14-8, 11-7)

Studer Zsuzsa (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd II.): Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert ez egy küzdős meccs volt. Mindkét csapat beleadott mindent, és az utolsó utáni pillanatig küzdött. Mi a végén jobb helyzeteket tudtunk kialakítani, és a dobásaink is bementek. Nagyon boldog vagyok, és gratulálok a lányoknak!

Giustino Altobelli (vezetőedző, Sportdarázs-SMAFC): Gratulálok a Szekszárdnak, mert nagyon jól játszottak. Szomorúak vagyunk, mert sosem jó érzés egy kupa döntőjében vereséget szenvedni. Tudjuk, hogy nagy meglepetés volt, hogy eljutottunk idáig, és nem is kívánhatnék többet a lányoktól, mert mindent megtettek. Két nap alatt két nagyon kemény mérkőzést játszottunk, és bár a végén vétettünk hibákat, ilyen a sport. Reméljük, hogy lesz még lehetőségünk eljutni ide a jövőben. Most azonban szeretnék köszönetet mondani a stábomnak és a lányoknak ezért az eredményért!

Bronzmérkőzés
Csata Diáksport Egyesület – SZPA-HSE 78-33 (15-11, 25-4, 20-10, 18-8)

Bódi Ferenc (vezetőedző, SZPA-HSE): Gratulálok a lányoknak, mert magabiztos játékkal tudtuk megszerezni a harmadik helyet. Elég fásultan mozogtunk, de az eredmény önmagáért beszél. További sok sikert kívánok a Szent Pál Akadémiának! Az, hogy Zöld csoportos csapatként be tudtak jutni a legjobb négy közé, mindenképpen megsüvegelendő. Köszönjük Sopron városának a rendezést, mert szenzációs volt!

Haris Róbert (vezetőedző, Csata DSE): Azt hiszem, érvényesült a papírforma, a hétvégét illetően is. Szerettünk volna éremmel távozni, de a mutatott játék alapján erre nem sok esély volt. Remélem, értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk, amit a bajnokságban majd kamatoztathatunk. Gratulálok a Csatának, Sopronnak pedig köszönjük a szervezést!

Hirdetés