Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Hepp Kupa elődöntői után:

:

Hirdetés

Pénteken rendezték a TARR női Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntője alkalmával az elődöntőket. A fináléban a BKG PRIMA Akadémia és a Csata DSE csap össze. Nyilatkozatcsokor a házigazda Atomerőmű KSC Szekszárd honlapjának segítségével.

MTK-TFSE – BKG PRIMA AKADÉMIA 38-57 (10-12, 17-16, 5-15, 6-14)

Hegedűs Péter (vezetőedző, MTK-TFSE):  A mai napon sajnos egy kaviccsal sem találtunk volna bele az óceánba, huszonegy százalékos mezőnymutatóval nem lehet mérkőzést nyerni. Az első félidőben még tudtuk tartani magunkat, ám a második felvonásra összerogytunk, nem volt olyan kulcsjátékosom, aki át tudta volna lendíteni a csapatot ezen a holtponton. Búslakodásra összességében nincs okunk, hiszen itt vagyunk a négyes döntőben, holnap mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó szájízzel távozzunk.

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG PRIMA Akadémia): Örülök a győzelemnek, a második félidőben tizennyolc perc alatt hat pontot kaptunk, ami magáért beszél. A védekezésünk végre összeállt, és megvalósítottuk azokat a célokat, amiket elterveztünk. Bár szűkebb kerettel érkeztünk, kevesebben vagyunk, mint szoktunk, de sikerült győzni, aminek nagyon örülök. Nagyon várjuk a folytatást a holnapi döntőben!

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD II. – CSATA DSE 70-75 (12-23, 22-18, 16-19, 20-15)

Studer Zsuzsa (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Kicsit csalódott vagyok, hogy nem sikerült bejutnunk a döntőbe. Voltak pozitív dolgok is, mint például, hogy végig küzdöttünk és nem adtuk fel az utolsó pillanatig sem. Sajnos a meccs vége fele volt pár szituáció, amikor eladtuk a labdát, vagy rossz döntéseket hoztunk, ha ott kicsit okosabban, higgadtabban játszunk, akkor talán sikerülhetett volna megnyerni a meccset. De a sportban nincsen ha, nem szomorkodunk, küzdünk a bronzéremért.

Bódi Ferenc (vezetőedző, Csata DSE): Gratulálok a csapatomnak, és természetesen a Szekszárdnak is. Sikerült ezen a nagyon nehéz meccsen, ezen a nehéz pályán is szűken nyerni, bár az ellenfelünk az utolsó percig küzdött. Ki-ki meccsen jutottunk tovább, egy hajszállal jobbnak éreztem ma a teljesítményünket, ami ezúttal döntőt érdemelt. Sok sikert kívánok a Szekszárdnak a továbbiakban!

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés