Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Hepp Kupa helyosztói után:

:

Hirdetés

Szombaton rendezték a TARR női Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa helyosztóit. A fináléban a Csata DSE 73-39-re verte a BKG PRIMA Akadémiát, míg a bronzmeccsen az Atomerőmű KSC Szekszárd 58-50-re múlta felül az MTK-TFSE együttesét. Nyilatkozatcsokor az Atomerőmű KSC Szekszárd honlapjának segítségével.

DÖNTŐ
BKG PRIMA AKADÉMIA – CSATA DIÁKSPORT EGYESÜLET 39-73 (8-19, 11-16, 6-22, 14-16)

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG PRIMA Akadémia): Gratulálok a Csatának, ma minden játékelemben felülmúltak minket, megérdemelten nyerték meg a kupát. Nagyon jó látni, hogy van egy ilyen fiatalokat nevelő egyesület, akiknél ennyi tehetséges játékos játszik, akik közül többen már az A-csoportban is jó teljesítményt tudnak nyújtani. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, nekünk ez nem csak erről a mérkőzésről szólt, hanem az elmúlt két évről. Az, hogy most nem sikerült nyernünk, a játék része, nem vagyunk semmivel kevesebbek, mint egy nappal ezelőtt. Az élet nem áll meg, a bajnokságban nagyon fontos meccsek várnak ránk, össze fogjunk szedni magunkat.

Bódi Ferenc (vezetőedző, Csata DSE): Nagyon büszke vagyok a csapatomra, két jó mérkőzést játszottunk, és a tavalyi Hepp Kupa döntő után idén végre nyerni tudtunk. Bár nézők nem voltak, a hangulat fantasztikus volt, köszönhetően annak, hogy a kispadon lévő játékosok végig a hatodik emberünk voltak. Köszönjük a szuper rendezést, remek volt a vendéglátás, további sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

3. HELYÉRT
MTK-TFSE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD II. 50-58 (22-12, 8-15, 8-18, 12-13)

Hegedűs Péter (vezetőedző, MTK-TFSE): Jól kezdtük a mérkőzést, azonban sajnos a második negyedtől kezdve támadásban nem találtuk a ritmust. Emellé társult, hogy húsz támadólepattanót engedélyeztünk az ellenfélnek, amit második szándékból folyamatosan megbüntettek. Sajnálom, hogy lemaradtunk az éremről, de összességében nincs okunk az elkeseredésre. Dolgozunk tovább, és ha a csillagok állása is úgy akarja, akkor a Piros csoportban majd akasztanak érmet a nyakunkba.

Studer Zsuzsa (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Bár már az első negyedben tíz pontos hátrányba kerültünk, a félidő végére sikerült visszajönni a mérkőzésbe. A második játékrésztől átvettük a vezetést, amit sikerült is megtartani a meccs végéig. Az agresszív védekezésünknek köszönhetően sikerült megszerezni a bronzérmet. Nagyon boldog vagyok, és gratulálok a csapatnak!

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés