Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a hétfői bajnoki mérkőzés után:

:

Hirdetés

Hétfőn egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Az UNI Győr MÉLY-ÚT klub hivatalos honlapjának segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

VBW CEKK Cegléd –UNI Győr MÉLY-ÚT 70-79 (23-16, 19-22, 21-15, 7-26)

Beszámoló ITT

Hegedűs Péter (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Nehéz megszólalni, fájó így kikapni, hogy szinte már a kezünkben volt a meccs, elhittük, hogy meglehet a győzelem, aztán mégis vesztesen jöttünk le a pályáról. Talán egy kicsit megijedtünk a nagy lehetőségtől. Nem tudok rosszat mondani a lányokra, nagyot küzdöttünk, de a győriek domináns centerével mi sem tudtunk mit kezdeni.

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI Győr MÉLY-ÚT): Nehéz, ugyanakkor látványos mérkőzés volt. Mindkét csapat nagy ritmusban játszott, a Cegléd az első három negyedben jól használta ki a hibáinkat. A meccs előtt megbeszéltük a lányokkal, hogy minden azon múlik, mennyire leszünk agresszívek, hogyan tudjuk a játékot irányítani. A csapat végül a nehezebb utat választotta, nagy mélységből jöttünk vissza, amiért dicséret illeti a lányokat. Azt azért sejtettük, hogy fizikálisan jobban bírjuk a végét. Vannak azonban hibák a játékunkban, ezeken tovább kell dolgoznunk.

Szirony Dorina (VBW CEKK Cegléd): Majdnem sikerült meglepni a győrieket. A végjátékra szétestünk, és bár fájó így veszíteni, hogy szinte végig vezettünk, de ebből erőt kell merítünk. Ha ilyen szintű csapat ellen képesek vagyunk ilyen teljesítményre, el kell hinnünk, hogy még jobbak is tudunk lenni.

Dubei Debóra (UNI Győr MÉLY-ÚT): Magunknak nehezítettük meg a mérkőzést. Az első félidőben nem találtuk a ritmust, a védekezésben voltak gondok, de a szünetben összekaptuk magunkat, és végül meg tudtuk fordítani a mérkőzést.

Hirdetés