Hirdetés
Utánpótlás

Nyilatkozatcsokor a junior elődöntők után:

:

Fotó: Hegedűs Hunor / Kecskeméti KC

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, NKA Pécs – Csata DSE döntő lesz a Nemzeti Leány Junior Bajnokságban. Nézzük, hogy az elődöntőket követően a vezetőedzők miként értékeltek.

NKA Pécs/A – DVTK Akadémia/A 95–62 (21-18, 26-24, 28-17, 20-3)

Szentpáli Gergő (vezetőedző, NKA Pécs): Gratulálok a lányoknak a döntőbe jutáshoz. Úgy gondolom a szezonban elvégzett munkánk alapján megérdemeljük a döntőt és holnap mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. Köszönjük a szurkolást szurkolóinknak és holnap is számítunk a jelenlétükre és biztatásukra. Sok sikert kívánok a DVTK-nak a bronzmeccsen.

Magyar Gergely (vezetőedző, DVTK Akadémia): Próbáltuk megteremteni annak a lehetőségét, hogy mi játszhassunk holnap a döntőt. Az első félidőben úgy gondolom abszolút méltó ellenfelei voltunk a Pécsnek, ilyet azonban ritkán láttam, hogy egy junior csapat ilyen százalékban értékesítse a hárompontosokat, a második félidőre kijött a két csapat közötti különbség, de nem kell szomorkodni . Holnap a bronzért játszunk

Csata DSE – Vasas Akadémia/A 90–37 (20-7, 19-18, 21-6, 30-6)

Igor Skocovski (vezetőedző, Vasas Akadémia): Nagyon csalódott vagyok és nagyon szégyellem, ez nem az a játék és nem az a mutató, amit a Vasas Akadémia szeretne. Remélem össze tudjuk szedni magunkat a holnapi meccsre. Gratulálok az ellenfélnek és sikeres holnapi mérkőzést nekik.

Bódi Ferenc (vezetőedző, Csata DSE): A kezdeti megilletődöttség után azt gondolom, hogy magabiztosan jutottunk az országos döntőbe. Gratulálok a lányoknak, és holnap meg fogunk mindent tenni a győzelemért.

Hirdetés