Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a keddi Euroliga mérkőzések után:

:

Hirdetés

Kedden hat mérkőzést rendeztek a női kosárlabda Euroligában. A Sopron Basket a Famila Schio otthonában maradt alul hosszabbítást követően. Az Atomerőmű KSC Szekszárd hazai pályán szenvedett vereséget az USK Prahától. Villámértékelések a klubok honlapjainak a segítségével.

Beretta Famila Schio – Sopron Basket 71-70 (14-19, 21-22, 12-13, 15-8, 9-8)

Beszámoló ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): “Kulcsmomentumokban több hibát is vétettünk, mint amit egy ilyen kiélezett meccs elbír. A végsőkig küzdöttünk és a végjátékban a hibáink következtében nem sikerült megnyerni a mérkőzést. Fájó vereség, de a szünet után azon leszünk teljes erőnkkel, hogy javítani tudjuk a mérlegünket!”

Atomerőmű KSC Szekszárd – USK Praha 51-89 (7-26, 20-22, 16-22, 8-19)

Beszámoló ITT

Zseljko Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Minden szegmensben látszott a két csapat közti különbség. Sajnos tényleg nagyon régóta nem tudunk edzeni, ezt pedig egy olyan együttes, mint a Prága, amelyre komolyan fel kéne készülni és frissnek kell lenni, ki is használja.”

Natália Hejková (vezetőedző, USK Praha): “Jól sikerült lezárnunk ezt az évet. Örülök, hogy akik kilátogattak a csarnokba, élvezték a kosárlabdát. Harminc percig úgy játszottunk, ahogy szerettem volna, de ezúttal ez is elég volt a sikerhez.”

Hirdetés