Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a keddi mérkőzések után:

:

Hirdetés

Kedden két mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

VBW CEKK Cegléd – Sopron Basket 55-78 (12-22, 14-21, 13-21, 16-14)

Statisztika ITT

Konstantinos Keramidas (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Különböző célokért küzd a két csapat, így mindkét együttesnek jó lehetőség volt szabadabban játszani, gyakorolni. Nagyon hasznos találkozó volt számunkra!

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Az az érzésem volt a mérkőzésen, hogy a karácsonyi szünet picikét ritmus hiányt okozott a csapaton belül. Voltak jó és kevésbé jó periódusai a mérkőzésnek. A Cegléd több üres helyzetet is kialakított, melyeket a gyengébb védőmunkánk számlájára írom. Jól kontrolláltuk azonban a mérkőzést. Voltak hibák, melyekről a találkozó során beszéltünk, és a második félidőben jobban is oldottuk ezeket meg. Holnapra szeretnék javulást látni az összképet tekintve a csapattól. Ezzel együtt gratulálok a lányoknak!

Gorjanácz Ágnes (VBW CEKK Cegléd): Jó meccset sikerült játszanunk. Voltak alapvető hibáink, kihagyott ziccerek, de úgy gondolom tudtunk jó dolgokat is mutatni támadásban és védekezésben egyaránt.

Tina Krajisnik (Sopron Basket): Jó meccs volt! Különösen az első félidőben mozogtunk jól, hatékonyan az átmenetekben, és védekezésben is jól dolgoztunk.

Uni Győr MÉLY-ÚT – Atomerőmű KSC Szekszárd 75-64 (23-9, 15-22, 17-15, 20-18)

Statisztika ITT

Iványi Dalma (vezetőedző, Uni Győr MÉLY-ÚT): Fontos volt a jó kezdés, mert magabiztosságot adott nekünk, a Szekszárdot pedig elbizonytalanította. A kulcsmomentumokban látszott is, hogy a nehézségeken nem tudtak átlépni. Mi koncentrációban és fizikálisan is sokat tettünk a sikerért. Döntő volt, hogy megint négy-öt játékos nyújtott extrát, valamint az is, hogy felszabadultan, veszítenivaló nélkül játszottunk.

Zseljko Dokic (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Nem nyitottunk jól, rosszul faultoltunk az elején. Mikor visszjöttünk a meccsbe, nem tudtuk bedobni semmit, nem volt vezér a csapatban, miközben a győrieknél megvoltak azok az emberek, akik pontosan voltak. Gratulálok a győrieknek, náluk volt extra teljesítmény, mint például Dombai Réka, akinek a mostani játéka olyan volt, mint Jordan fénykorában.

Dombai Réka (Uni Győr MÉLY-ÚT): Nagyot küzdöttünk, amit megbeszéltünk, ahhoz tartottuk magunkat. A harmadik negyedben volt egy kis megingásunk, de sikerült rendezni a sorokat. Jó mérkőzést játszottunk.

Studer Ágnes (Atomerőmű KSC Szekszárd): Az első negyedet nem kezdtük jól, sok pontot kaptunk a festékből, pedig megbeszéltük, hogy erre figyeljünk. Így nem lehet egy ilyen győri csapat ellen kezdeni. Utána nagyjából egál meccs volt, de nem sikerült fordítanunk. A hazaiak ráadásul bedobták a ziccereiket.

Fotó: gyorikosar.hu

Hirdetés