Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Ludovika-FCSM Csata – NKA Universitas PEAC mérkőzés után:

:

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés

Vasárnap egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Ezen a Ludovika-FCSM Csata az NKA Universitas gárdáját 84-49-re múlta felül. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

Ludovika-FCSM Csata – NKA Universitas PEAC 79 -70 (20-22, 17-19, 26-14, 16-15)

Beszámoló ITT

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): “Jó és közönségszórakoztató meccset játszottunk. Az első félidőben gyengén védekeztünk, térfélcserét követően viszont tudtunk változtatni. Az alsó posztokon a védekezést megkettőztük, szerzett labdáink lettek, ezeknek köszönhetően indítás gólokat dobtunk. Az elvesztett lepattanó csatát, sikerült a mindössze hat eladott labdával kompenzálnunk, ami győzelmet eredményezett. Mai sikerünkkel egy nagy teher jött le a vállunkról, hiszen így biztos, hogy az első hatban zárjuk az alapszakaszt.”

Csirke Ferenc (vezetőedző, NKA Universitas PEAC): “A második félidő alapján maximálisan megérdemelt a Csata győzelme. Sajnos az első félidőben nem tudtunk hét pontnál nagyobb különbséget kiharcolni. Összesen tizenhét faultunk volt, puhán védekeztünk és ez megengedhetetlen. A harmadik negyedben nyolc labdát adtunk el, többségében képességbeli problémáknak köszönhetően. Hiába elemeztük a Csata labdaszerzéses szituációit, sikerült ezeket a hibákat elkövetnünk. A jövő heti két hazai mérkőzést szeretnénk megnyerni és bízunk abban, hogy egy kis Csata segítséggel sikerül megszereznünk a harmadik helyet.”

Lelik Réka (Ludovika-FCSM Csata): “Úgy kellett nekünk ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Így sokkal felszabadultabban mehetünk neki az utolsó alapszakasz mérkőzéseknek.”

Kiss Virág (NKA Universitas PEAC): “Több dolgot is megbeszéltünk, amire szerettünk volna figyelni. Leginkább ott rontottuk el, hogy szörnyen puhán védekeztünk. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, ha olyan komoly céljaink vannak, mint az alapszakasz 3. helye. Csalódott vagyok, mert roppant fontos győzelem lett volna. Rengeteg hibával játszottunk, ami elfogadhatatlan.”

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

 

Hirdetés