Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PEAC-Cegléd mérkőzés után:

:

Hirdetés

Pénteken egy mérkőzésre került sor a hazai élvonalban, mely során a PEAC-Pécs 70-62-re legyőzte a VBW CEKK Cegléd együttesét. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

PEAC-Pécs – VBW CEKK Cegléd 70-62 (23-17, 10-18, 15-10, 22-17)

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Nagy a feszültség az edzői stábban és a játékosok közt is, mert a szezonban sokszor hullámzóan játszunk, és az eredmények se nagyon jönnek. Meg kell tanulnunk győzni. Ez a mai mérkőzésen sikerült, ebből kell építkeznünk.

Gabriel Carrasco (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Tulajdonképpen két mérkőzést láttunk. Az egyik 35 percig tartott, ami után hét ponttal vezettünk. Aztán az utolsó öt percben sorra hoztuk a rossz döntéseket, az ellenfél pedig kíméletlenül megbüntetett érte minket.

Taisiia Udodenko (PEAC-Pécs): Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkőzés, mindent meg is tettünk a győzelem érdekében – keményen küzdöttünk, harcoltunk védekezésben, és maradt bennünk tartás a végére is.

Gorjanácz Ágnes (VBW CEKK Cegléd): Kemény mérkőzés volt, keményen küzdöttünk, de a Pécs még keményebben. A kritikus pillanatokban buta hibákat követtünk el.

Forrás: kosarsport.hu

Fotó: kosarsport.hu – PEAC-Pécs

Hirdetés