Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PEAC – Csata negyeddöntő első mérkőzése után:

:

Fotó: Rébay Viktor / NKA Universitas PEAC

Hirdetés

Pénteken megkezdődött az NKA Universitas PEAC és a Ludovika-FCSM Csata negyeddöntő párharcra. Az első mérkőzést magabiztosan nyerték a pécsiek. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

NKA Universitas PEAC – Ludovika-FCSM Csata 81-50 (20-20, 22-6, 20-11, 19-13)

Beszámoló ITT

Csirke Ferenc (vezetőedző, NKA Universitas PEAC): Fantasztikus mérkőzést játszottunk. Nem szeretem a közhelyeket, de ezzel is csak 1-0 az állás, úgyhogy ugyanúgy fel kell készülnünk a jövő szerdai találkozóra, mint a maira. A Csata sokkal jobban is tud játszani ennél, ezért nehezebb mérkőzésre számítok. Ma viszont maximálisan végrehajtották a lányok azt, amit megbeszéltünk, főleg védekezésben. Ezen a téren extrát nyújtottunk a második és a harmadik negyedben. Ez a play-off, nem zártunk le semmit, megyünk tovább. Szeretnék külön köszönetet mondani a szép számban összegyűlt szurkolóinknak, nagyszerű hangulatot teremtettek. Remélem, jövő pénteken nem találkozunk velük…

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): Először is gratulálok a PEAC csapatának, mert teljesen megérdemelt győzelmet arattak. Nem is nagyon lehet értékelni a mérkőzést, annyira kevés értékelhető momentumunk volt. Ritka az, amikor mindössze ötven pontot dobunk – a támadójátékunk ugyanúgy csődöt mondott, mint a védekezésünk.

Simon Zsófia (NKA Universitas PEAC): Nagyon örülök, hogy ilyen pontkülönbséggel tudtunk nyerni, kellett már nekünk, hogy egy kicsit felszabadultan tudjunk játszani. Az volt a legfontosabb, hogy ennyire motiváltak voltunk. Akkor kezdtünk a legjobban játszani, amikor fejben rendben voltunk, és ekkor alakítottuk ki ezt a pontkülönbséget is.

Böröndy Vivien (Ludovika-FCSM Csata): Nehéz megszólalni egy ilyen mérkőzés után. Még ha nem is látszott, nagyon szerettünk volna győzni itt. A védekezésünk azonban nem úgy sikerült, ahogy terveztük, támadásban pedig nem ültek a külső dobásaink, ami általában jellemző ránk.

 

Hirdetés