Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PEAC – Sopron mérkőzés után:

:

Hirdetés

Kedden a bajnokság 17. fordulójába kiírt találkozón a Sopron Basket 72-53-ra múlta felül a PEAC-Pécs csapatát. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

PEAC-Pécs – Sopron Basket 53-72 (17-26, 12-28, 17-11, 7-7) 

Csirke Ferenc (vezetőedző, PEAC-Pécs): A 8-9. perctől kezdve nem igazán forgott veszélyben a Sopron győzelme, de hát mégis egy Euroliga Final Fourra esélyes csapatról beszélünk. Amiben idén jók voltunk, a védekezés, az a puhaságunk miatt az első félidőben nem működött. Ezt kellett a félidőben megbeszélni a lányokkal, hogy akárhogy támadunk is, a védekezésünk nem eshet szét. Örömmel láttam, hogy a második félidőben már a megfelelő keménységgel játszottunk.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Két ellentétes félidőt játszottunk. Támadásban volt leginkább érzékelhető, hogy a második félidőben ritmusunkat vesztettük. Az első félidő támadójátékával elégedett vagyok, és összességében a védekezéssel is.

Wentzel Nóra (PEAC-Pécs): A második félidőben nagyon jól védekeztünk, és büszke vagyok a csapatra, hogy a összesen tizennyolc pontot tudott dobni nekünk a Sopron. A saját dobóformám viszont meglehetősen zavar, de próbálom túltenni magam rajta.

Fegyverneky Zsófia (Sopron Basket): Nagyon örülök a győzelemnek! Kemény mérkőzésre számítottunk, készültünk is a PEAC-ra, azt gondolom, hogy nagyon jó kosárlabdát játszanak. Nagyjából azt is kaptuk, amit vártunk.

Fotó: PEAC-Pécs

 

Hirdetés