Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PEAC – TFSE mérkőzés után:

:

Hirdetés

A 7. helyért kiírt párharc első mérkőzésén a PEAC-Pécs Nikola Dudasova utolsó másodpercekben elért találatával 65-63-ra legyőzte a TFSE-MTK csapatát. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

PEAC-Pécs – TFSE-MTK 65-63 (18-15, 13-11, 16-17, 18-20)
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása 1-0 a PEAC-Pécs javára.

Csirke Ferenc (vezetőedző, PEAC-Pécs): Gratulálok a csapatomnak, mint ahogy a TFSE-nek is, akik a nehézségeik ellenére nagyon jól helytálltak, és csak a szerencsének köszönhetően tudtunk nyerni a végén. Az biztos, hogy mindkét csapatot összezavarta az időmérő óra körüli mizéria.

Hegedűs Péter (másodedző, TFSE-MTK): Nem volt egyszerű mérkőzés egyik oldalról sem. Sok hiányzónk volt, de kifogásokat nem fogunk keresni. A 7-8. helyért folytatott párharc egy kicsit más, mint a korábbi összecsapások – talán mindkét oldalról. Szeretnék gratulálni a pécsi csapatnak, mert nem adták fel az utolsó pillanatig.

Nikola Dudásová (PEAC-Pécs): Nem láttam pozitívan a mérkőzést. Voltak bizonyos szabályok, melyekhez tartanunk kellett volna magunkat, főleg védekezésben. Voltak visszatérő játékosaink is, ami nagyobb rotációs lehetőséget biztosított. A pálya egész felületén szerettünk volna agresszívan fellépni. De mindezekből szinte semmit nem valósítottunk meg.

Kovács Vanessza (TFSE-MTK): Nehéz egy ilyen végjáték után megszólalni, és inkább nem is foglalkoznék azzal, hogy mi volt, illetve mi nem volt itt a végén. Annak viszont nagyon örülök, hogy olyan játékosok is pályára léphettek, és jól tudtak beszállni, akik a szezon során nem kaptak ennyi játéklehetőséget.

Fotó: PEAC-Pécs

 

Hirdetés