Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PEAC – Vasas mérkőzés után:

:

Hirdetés

Kedden a Vasas Akadémia 72-64-es sikert aratott a PEAC-Pécs otthonában és ezzel 2-1 arányban megnyerte az 5-8. helyért zajló párharcot. A Vasas az 5., míg a PEAC a 7. helyért játszhat. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

PEAC-Pécs – Vasas Akadémia 64-72 (20-17, 13-23, 14-19, 17-13)

Az egyik fél második sikeréig tartó párharc végeredménye 2-1 a Vasas Akadémia javára.

Csirke Ferenc (vezetőedző, PEAC-Pécs): Gratulálok a Vasasnak a továbbjutáshoz, és gratulálok az én csapatomnak is.

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): A meccs egyik kulcsa a lepattanózás és a festék védelme volt, ami a második meccsen is gondot okozott. Amikor egy ilyen magas csapat ellen játszol, ez létfontosságú. Több eladott labdába kényszerítettük őket, nagyobb tempót tudtunk diktálni, és a visszatérő játékosaink is komoly pluszt jelentettek a rotációban, és ez egy ilyen párharcban nagy előnyt jelent.

Kiss Virág (PEAC-Pécs): Rengeteg hibával játszottunk, amire szerettünk volna odafigyelni, abból nem sok minden sikerült. Ismét puhák voltunk, rossz döntéseket hoztunk. Nem igazán szeretnék foglalkozni, hogy milyen nehéz helyzetben vagyunk, mert úgy gondolom, hogy így is nyernünk kellett volna, és megmutatnunk, hogy mekkora szívünk van.

Papp Klaudia (Vasas Akadémia): Nehezen találok szavakat… Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak, mert tényleg erőn felül teljesítettünk azzal, hogy bejutottunk a legjobb hat közé. Kifejezetten nehéz mérkőzés volt, az elejétől a végéig nagyon kellett figyelnünk. Külön gratulálok csapatkapitányunknak, Boginak, aki az első félidőben a hátán húzta a többieket.

Hirdetés