Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PEAC – Vasas mérkőzés után:

:

Hirdetés

Vasárnap a PEAC-Pécs 81-69-re legyőzte a Vasas Akadémiát a 11. fordulóból pótolt találkozón. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

PEAC-Pécs – Vasas Akadémia 81-69 (24-16, 19-26, 17-9, 21-18)

Csirke Ferenc (vezetőedző, PEAC-Pécs): Az a pozitívum, hogy megnyertük a mérkőzést, de a látottak nem nagyon tetszettek. Ennyi fegyelmezetlenséggel nem lehetnek komoly céljaink ebben a bajnokságban. Sokkal több volt ebben a meccsben. Szeretnénk nagyobb célokért küzdeni, de ennyi taktikai éretlenség nem fér bele.

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): Nem voltunk elég bátrak. Megijedtünk attól, hogy az ellenfélnél Európa-Kupára is alkalmas keret van, tapasztalt játékosokkal, ez nálunk hiányzik. Hiányzik a centi és a kiló is, ráadásul Dorka is hátproblémákkal játszott. Voltak jó pillanataink, de a kulcspillanatokban megremegett a kezünk.

Wentzel Nóra (PEAC-Pécs): Az első negyedben sikerült némi előnyre szert tennünk, de a másodikban rossz faultokat ütöttünk be, így a Vasas vissza tudott jönni a meccsbe. Annak különösen örülök, hogy végül nyerni tudtunk, mert nagyon fontos győzelem ez számunkra.

Salamon Zsófia (Vasas Akadémia): A második félidőben sok hibát vétettünk, és a Pécs ezt könyörtelenül kihasználta. Könnyű kosarakat szerezve nyerték meg a meccset.

Fotó: PEAC-Pécs

 

Hirdetés