Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PEAC – Vasas összecsapást követően:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs hosszabbítás után 92-91-re múlta felül a Vasas Akadémiát. A találkozót követő reakciók a kosarsport.hu összeállítása alapján.

PEAC-Pécs – Vasas Akadémia 92-91 (22-23, 19-18, 23-24, 17-16, 11-10)

Beszámoló, statisztika ITT

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Rendkívül nehéz mérkőzés volt ez számunkra, nagyon kellett nekünk a győzelem. Végig puhán védekeztünk, amivel felhoztuk az ellenfelet, és a végén a sírból hoztuk vissza a meccset.

Földi Attila (vezetőedző, Vasas Akadémia): Továbbra is tart rajtunk az átok: zsinórban a harmadik meccsünket veszítjük el hasonló körülmények közt. Összességében egyébként elégedett vagyok, hiszen jól játszottunk, de ezekkel a végjátékokkal kezdenünk kéne valamit.

Taisiia Udodenko (PEAC-Pécs) Nagyon fontos volt számunkra, hogy visszavágjunk a Vasasnak. Végig faultproblémákkal küzdöttünk, de a lényeg, hogy így is be tudtuk húzni a győzelmet.

Brianna Fraser (Vasas Akadémia): Kifejezetten agresszív mérkőzés volt, mindkét csapat keményen játszott. A végén több ki nem kényszerített hibát vétettünk, és az ellenfél is jobban akarta a győzelmet.

Fotó: PEAC-Pécs Facebook – kosarsport.hu

Hirdetés