Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a pénteki bajnoki mérkőzések után:

:

Hirdetés

Pénteken két mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy miként értékeltek a főszereplők.

DVTK – Sopron Basket 66-60 (17-16, 13-17, 19-12, 17-15)

Beszámoló ITT

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK): Azt a játékot nyújtottuk, amit nekünk hazai pályán kell. Hatvan ponton tartottuk ellenfelünket, ez mindent elmond a teljesítményünkről. Kicsit feszült volt a második félidő, készülünk a harmadik mérkőzésre.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Szeretnék gratulálni a DVTK-nak, játékosai hatalmas energiákkal és határozottan játszottak. A kialakított dobóhelyzeteinket gyenge százalékkal értékesítettük. Ezen változtatni kell, hétfőn koncentráltabban kell befejezni a helyzeteinket, az eladott labdáink számát is csökkenteni kell.

Jessica Kuster (DVTK): Sokkal összeszedettebbek voltunk. Az volt a kulcsa az egésznek, hogy a csapat ma azt a kosárlabdát játszotta, ami a mi kosárlabdánk.

Fegyverneky Zsófia (Sopron Basket): Egy bajnok elődöntőben, ha nem tudjuk a kialakított helyzeteinket bedobni, akkor nagyon nehéz egy találkozót megnyerni. Jobban kell dobnunk, tizenöt százalékkal dobtuk a hárompontosokat, egy ilyen meccsen ennél több kell. Hatvan dobott ponttal nehéz nyerni, voltak védekezésben is hibáink, de egyértelműen a támadás, ami nem működött.

PINKK Pécsi 424 – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós 74 -65 (19-14, 19-25, 16-16, 20-10)

Beszámoló ITT

Kovács Dénes (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): Szépen harcoltunk, egyszerű meccs volt, amikor akartunk és küzdöttünk, elhúztunk.

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA Szigetszentmiklós): Mentálisan megint összeomlottunk. Rosszul kezdtünk, és hiába tettünk szert tízpontos vezetésre, olyan eladott labdáink voltak, amelyek semmilyen szinten nem engedhetők meg.
Forrás: NSO.hu

 

Hirdetés