Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a PINKK – Cegléd mérkőzés után:

:

Hirdetés

Vasárnap egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Ezen a VBW CEKK Cegléd 64-59-es győzelmet aratott a PINKK Pécsi 424 otthonában. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

PINKK-Pécsi 424 – VBW CEKK Cegléd 59-64 (19-21, 9-13, 18-15, 13-15)

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK-Pécsi 424): Gratulálok a Ceglédnek a győzelemhez, a saját csapatomnak a második félidőben mutatott játékhoz. Az első félidőben egyáltalán nem azt mutattuk, mint amire készültünk egész héten. Nem kifogásként, de lehetséges, hogy túl sokat kivett belőlünk a Szekszárd elleni mérkőzés, mindenesetre még így is volt esélyünk a győzelemre.

Kostas Keramidas (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Nagy volt rajtunk a nyomás, mert ma mindenképpen nyernünk kellett. Nehezítette a dolgunkat, hogy a hátvédjeink a mérkőzés elején fault problémákkal küzdöttek. Végül a védekezésünk, amivel készültünk, meghozta a győzelmet.

Vári Zita (PINKK-Pécsi 424): Az első félidőben nem tudtuk megmutatni, amire képesek vagyunk, sokat hibáztunk. A második félidőben jobban összeálltunk, jobban sikerültek a dolgaink, de sajnos a végére elfogytunk.

Katerina Sotiriou (VBW CEKK Cegléd): A célunk az volt, hogy kontrolláljuk a lepattanóharcot, sikerült minimalizálnunk az ellenfél kulcsjátékosainak a dobott pontjait. A végjátékban higgadtak maradtunk, ezek az apró különbségek segítettek bennünket ehhez a fontos győzelemhez.

Fotó: PINKK Pécsi 424

 

 

Hirdetés