Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron Basket – Basket Landes mérkőzés után:

:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés

Az Euroliga 14. fordulójában a Sopron Basket mindössze nyolc játékossal a fedélzeten 61-52-es vereséget szenvedett a Basket Landes otthonában. A rájátszást azonban idén is elérte a magyar bajnok, így készülhet a negyeddöntőre. A főszereplők értékelése a soproni klub honlapjának a segítségével.

Basket Landes – Sopron Basket 61-52 (26-10, 8-21, 21-15, 6-6)

Beszámoló ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Úgy érkeztünk meg a mai mérkőzésre, hogy nyerni akarunk és az összes energiánkat mozgósítva megyünk bele a mérkőzésbe. Sajnos visszatérõ probléma az, ahogy a mérkõzéseket elkezdjük, mely már korábban is elõjött. Túlságosan nagy elõnyt adtunk a Landesnak, melyet idegenben egy csapatnak sem engedhetünk meg. Azt gondolom, a csapat küzdött, errõl szólt a mérkõzés. Nem mutattunk jó dobóformát és a támadás vezetéseinkbe is hiba csúszott. Ennek vereség lett a vége. Annak örülök, hogy Euroliga rájátszásba jutott a csapat, hogy melyik pozícióba, az késõbbi eredményektõl függ. Ezt is sajnálom, mert szerettük volna a saját kezünkbe venni az irányítást és eldönteni a sorsunkat, de nem kevés problémával küszködve elérni a továbbjutást, erre büszkének kell lenni egy ilyen vereséget követõen is. Dolgozunk tovább keményen, hogy további sikereket érjünk el.

Briann January (Sopron Basket): Meghatározó játékosok nélkül álltunk ma fel, nélkülük kellett megvívnunk ezt a harcot. Több mindent is csinálhattunk volna jobban, de büszke vagyok arra ahogy harcoltunk a gyõzelemért, melytõl nem is voltunk messze. Ott vagyunk a rájátszásban, megyünk tovább.

Hirdetés