Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron Basket – Famila Schio Euroliga mérkőzés után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket szervezett játékkal, rendkívül értékes 59-51-es győzelmet aratott a Famila Schio felett. A klub hivatalos honlapja gyűjtötte csokorba a mérkőzés után elhangzott nyilatkozatokat.

Sopron Basket – Famila Schio 59-51 (16-16, 14-6, 11-19, 18-10)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon boldog vagyok, hogy az Euroligában is újra győzedelmeskedtünk! Fegyelmezetten, keményen védekeztünk, készültünk a játékaikra és egyénileg is. Jó munkát végeztek a játékosaink! Megvoltak a helyzeteink támadásban is, az üres helyzeteket kialakítottuk, de a befejezésekkel vannak még problémáink. Külön köszönet a szurkolóinknak, hogy átsegítettek minket a nehéz helyzeteken. Hálásak vagyunk a segítségükért!

Aleksandra Crvendakic (Sopron Basket): Nehéz meccs volt, és örülhetünk végre! Vezetőedzőnk felhívta a figyelmünket, hogy sokáig azért nem lehet örömködni, de nagyon büszke vagyok ahogy játszottunk, küzdöttünk! Nagyon jó csapat a Schio, de bíztunk végig magunkban és ez kifizetődött a végén. Dolgozunk tovább, hiszünk a munkában, a fejlődési folyamatban!

Pierre Vincent (vezetőedző, Famila Schio): Nem volt bennünk pont távolról, és a büntetőket sem dobtuk jól, így pedig nehéz nyerni. Támadásban nem működtek jól a játékkapcsolataink, nem találtuk meg labdákkal a tiszta helyzetben levőket. A védekezésünk rendben volt, azzal nem volt problémánk, de támadásban nehézségeink voltak, ezért vesztettünk.

Francesca Dotto (Famila Schio): A Sopron nagyon jól játszott, mi lehettünk volna jobbak is. Nem kezdtünk jól, de a szünet után visszajöttünk, és meg is tudtuk valósítani azt, amit a pályán csinálni akartunk. Jó meccs volt ez arra, hogy megtanuljuk, ennél pontosabban kell kezdeni minden mérkőzést, és ha már így alakul, azt, hogyan kell kezelni.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés