Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron Basket – Galatasaray mérkőzés után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket hatalmas küzdelemben 69-66-ra legyőzte a Galatasaray-t az Euroliga 2. fordulójában. Nyilatkozatcsokor a Sopron Basket hivatalos honlapjának segítségével.

Sopron Basket – Galatasaray 69-66 (21-13, 13-23, 23-19, 12-11)

Beszámoló ITT, Statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon kemény mérkőzés volt. Főleg azért volt nehéz megnyerni, mert a második negyedben elvesztettük a ritmust. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy a védekezésünkre továbbra sem lehet panasz, kivéve a már említett második játékrészt, ahol huszonhárom pontot kaptunk. A Galatasaray átlagban 84 pontot dob, ehhez képest mi ma 66-ot kaptunk tőlük, és ezért is sikerült nyernünk. Örülök annak is, hogy több játékos is elő tudott lépni a nehéz helyzetekben egy kosárral vagy lepattanóval, és átlendített minket a holtpontokon, ebből is látszik, hogy jól tudunk csapatként együtt dolgozni.

Efe Güven (vezetőedző, Galatasaray): Nagyon nehéz volt számunkra ez a mérkőzés. Tízpontos hátrányba kerültünk, majd utolértük ellenfelünket. Nem tudtuk irányítani a mérkőzést, túl sok könnyű kosarat engedtünk nekik, mi pedig kihagytuk ezeket. Védekezésben többnyire jól teljesítettünk egy erős Sopron ellen. Nehéz túrán vagyunk túl Törökországból, a vírus miatt pedig nem tudtunk rendesen felkészülni erre a találkozóra. Remélem, a második összecsapáson már nyerni tudunk.

Czukor Dalma (Sopron Basket): Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A találkozó felénél egy kicsit ellaposodtunk, de ezt csapatmunkával tudtuk ellensúlyozni, és így sikerült megnyerni a mérkőzést.

Tina Krajisnik (Sopron Basket): Kemény mérkőzés volt már az elejétől kezdve. Végig irányítottunk. Nem voltak jók a kinti dobásaink, ezért más fegyverhez kellett nyúlnunk. Örülök a győzelemnek. Legközelebb is hasonló mérkőzésre számítok, ahol reményeim szerint még jobb játékot fogunk nyújtani.

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés