Hirdetés
Nemzetközi Kupák

Nyilatkozatcsokor a Sopron Basket pénteki sikere után:

:

Hirdetés

Pénteken a Sopron Basket 84-54-re győzte le a Basket Landes gárdáját az Euroligában. Ezzel a soproniak veretlenül nyerték a D-csoportot. A negyeddöntőben a Lyon gárdájával mérkőzések. A pénteki sikert követő nyilatkozatcsokor a klub honlapjának segítségével.

Gáspár Dávid: Nagyszerű érzés, hogy 6-0-val tudtuk zárni az Euroliga alapszakaszának a küzdelmeit. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, keményen és sokat dolgoztunk azért, hogy ezt a sikert elérjük! Ugyancsak nagyon jó érzés most már arról beszélni, hogy a FINAL4-ba kerülésért játszhatunk. A mai napon jól teljesített a csapat, nagyon örülök annak, hogy a sportakadémistáknak sok lehetőséget tudtunk adni, és jól éltek is azzal! Bízom benne, hogy a fiatal játékosok és a magyarok fejlődését sikerült ezzel is elősegíteni. Még egyszer, emelem a kalapom a csapatom előtt, büszke vagyok rájuk!

Czukor Dalma: Az elejétől kezdve nagyon jó csapatmunkát végeztünk, és nagyon jól védekeztünk is. A felszabadultság volt a kulcs, ami ilyen győzelmet eredményezett!

Fotó: FIBA.Basetball

Hirdetés