Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron Basket pénteki sikere után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket pénteken 70-59-re verte a Basket Landes csapatát. Nyilatkozatcsokor a klub honlapjának segítségével.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Gratulálok a csapatnak, mert nagyon keményen dolgozott! Sajnos volt egy olyan periódus a mérkőzésen, amelyet nem mi kontrolláltunk. Ezen javítanunk kell, A pozitívum az, hogy sikerült rendezni a sorokat, és ismét hatvan pont alatt tudtuk tartani az ellenfelet. A hetven dobott pont ellenére úgy gondolom, hogy jobban is támadhattunk volna. A második félidőben ritmusunkat vesztettük. Minden összevetve nagyon örülünk a győzelemnek, hiszen egy kemény héten vagyunk túl. Gratulálok mindenkinek a csapatban, és azoknak, akik a klubnál dolgoznak, mert egy fantasztikus tornát hoztunk össze!

Julie Barennes (vezetőedző, Basket Landes): Könnyű dobásokat rontottunk el, ez jelentette a különbséget ezen a napon. A Sopronnak nagyon jó játékosai vannak Jelena Brooksszal az élen, mi megtettünk mindent, amit tudunk, de néhány apróságban sajnos hibáztunk. Ettől függetlenül elégedett vagyok azzal, ahogyan játszottunk, lelkes volt a csapat, így kell folytatnunk a továbbiakban is.

Gabby Williams (Sopron Basket): Örülök a győzelemnek, mindenki felnőtt a feladathoz. A sok probléma ellenére, amelyekkel meg kellett küzdenünk ebben a hónapban, jó érzés volt megszerezni ezeket a győzelmeket.

Jelena Brooks (Sopron Basket): Jó meccset játszottunk majdnem végig. A harmadik negyedet nem kezdtük jól, de a negyedikre összeszedtük magunkat, jól is játszottunk, és sikerült megnyerünk ezt a fontos találkozót.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés