Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron – DVTK rangadó után:

:

Hirdetés

Szombaton a hazai élvonal rangadóján a Sopron Basket 82-62-re legyőzte az Aluinvent DVTK-t. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Örülök a győzelemnek, gratuláltam is a csapatnak, mert egy nagyon kemény héten vagyunk túl, ahol három mérkőzést játszottunk le. Továbbra azon dolgozunk, hogy visszanyerjük a formánkat, és a ritmusunkat, ehhez azonban még sok olyan edzésre és mérkőzésre van szükség, ahol komplett csapattal tudunk edzeni. Errre az utóbbi időben nem volt lehetőségünk, A harmadik negyedben kiestünk a ritmusból, így a mutatott játékkal nem lehetek teljes mértékben elégedett. Szeretnénk a jó szériánkat tovább nyújtani. Ez a mai mérkőzésen nem sikerült, de az első félidei játékkal elégedett lehetek. úgyhogy erre szeretnénk építkezni.

Földi Attila (vezetőedző, Aluinvent DVTK): Gratulálok a Sopronnak. Azt hiszem, ez a realitás. Egy jó meccset szerettünk volna játszani, ami időközönként sikerült is, az elején azonban belealudtunk a mérkőzésbe, egy ilyen szintű csapat ellen pedig nagyon nehéz futni az eredmény után. Annak örülhetünk, hogy nem adtuk fel, és voltak is olyan periódusok, amikor meccsben voltunk, ez pedig sokat kivett belőlünk, így a vége egy ilyen kezdés után abszolút reális.

Megan Walker (Sopron Basket): Úgy gondolom, ma este jól játszottunk. Még mindig próbáljuk visszaszerezni a ritmusunkat a hosszú szünet után, a csapat viszont sikeres tudott maradni a parketten és ez a legfontosabb.

Aho Nina (Aluinvent DVTK): Csalódottak vagyunk, mert úgy jöttünk ide, hogy nyerni szeretnénk.Ettől függetlenül egy jó mérkőzést tudtunk játszani. Egyre jobban összeáll a védekezésünk és a támadásunk, ezért úgy gondolom, jó úton haladunk afelé, hogy megmutassuk magunkat. Sajnálom, hogy a harmadik negyedben nem tudtunk közelebb férkőzni, de végig kitartottunk, és szépen küzdöttünk.

Fotó: Sopron Basket