Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron – Galatasaray mérkőzés után:

:

Hirdetés

Csütörtökön a Sopron Basket 70-58-ra legyőzte a Galatasaray-t és ezzel megszerezte negyedik sikerét az Euroligában. Mérkőzést követő nyilatkozatcsokor a klub honlapjának segítségével.

Galatasaray – Sopron Basket 58-70 (12-14, 13-24, 16-18, 17-14)

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket) Nagyon boldog vagyok, mert ismét óriásit melóztak a lányok! Ma is át tudtunk lendülni a nehéz pillanatokon. Volt egy időszak, ahol úgy tűnt, kicsúszhat a kezünkből a mérkőzés, de még időben visszataláltunk a helyes útra, ezért emelem kalapom a játékosaim előtt. Szintén gratulálok mindenkinek, aki részt vett a szervezésben, mert nagyszerű tornát rendeztek, ahol igazán profi körülmények között lehettünk. Kiemelném a saját stábomat is, akik megkönnyítették a munkánkat azzal, hogy rengeteg segítséget nyújtottak mind nekem, mind a játékosoknak.

Emre Beser (másodedző, Galatasaray): Gratulálok a Sopronnak, nagyon jó mérkőzés volt! Mi sok dobást hagytunk ki, és ez okozta a vesztünket.

Fegyverneky Zsófia (Sopron Basket): Nagyon boldog vagyok, hogy így tudtunk kezdeni az Euroligában. Ez a mérkőzés is megmutatta, hogy a védekezésünk az, amire támaszkodnunk kell. Ötvennyolc pontot kaptunk egy olyan csapattól, akik nyolcvan felett átlagolnak a török bajnokságban, úgy gondolom, ez mindent elmond erről a mérkőzésről.

Briann January (Sopron Basket): Ez a mérkőzés megmutatta, mennyire összetartunk! Mindenki hozzátett valamit ehhez a győzelemhez, és végig koncentrált. Sok minden elhangzott a pályán, nagyon fizikális meccs volt, de mi végig összetartottunk, mert csak így nyerhettünk!

Hirdetés