Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron – Gdynia mérkőzés után:

:

Hirdetés

Csütörtökön a női kosárlabda Euroliga 9. fordulójában a Sopron Basket 67-40-re legyőzte az Arka Gdyniát. A főszereplők értékelése a soproni klub honlapjának a segítségével.

Sopron Basket – VBW Arka Gdynia 67-40 (13-17, 11-9, 26-11, 17-3)

Beszámoló ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon örülök a győzelemnek, annak különösen, hogy mérkőzésen belül is sikerült megújulni, főleg támadásba. Az első félidőben is kialakítottuk a helyzeteket, de nem estek be az üres dobások, ezt a játékot pedig kosárra játsszák. Próbáltunk változtatni, sokkal több betöréssel és kiosztással dolgozni a zóna ellen, melyek sok helyzetet teremtetek, és ez meghozta az önbizalmat! Ennél fontosabb volt, hogy a védekezésre tudtunk támaszkodtunk és abból még nagyobb önbizalmat meríteni. Még két mérkőzés áll az előttünk, nagyon készülünk ezekre, utána jöhet aztán a Karácsony. Köszönjük, hogy ilyen sokan kijöttek és támogattak minket, mindenkinek nagyon jól esett!

Gabby Williams (Sopron Basket): Büszke vagyok arra, ahogy ma védekeztünk! Nagy nyomást helyeztünk a labdásra, eladott labdára kényszerítve ellenfelünket, melyből jöttek aztán a gyors, eredményes támadások.

Gundars Vetra (vezetőedző, Arka Gdynia): Egy félidőt bírtunk a Sopron ellen. Rengeteg eladott labdánk volt, nem tudtuk szervezni a játékot, így pedig dobásokhoz sem tudtunk eljutni. Gratulálok a Sopronnak!

Marissa Kastanek (Arka Gdynia): Az első félidőben meg tudtuk lepni a Sopron, de a 3. negyed egyszerűen kivégzett minket. Sajnos az egész szezon során visszatérő probléma, nem a megfelelő tűzzel jöttünk vissza a pályára a szünet után. Nagyon jó csapat a Sopron, remekül játszottak ma este! Fejben erősebbnek kell lennünk, meg kell találnunk ennek a módját, illetve sok apróságon kell dolgozunk, hogy sikeresebbek legyünk.

Hirdetés