Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron – Győr megyei rangadó után:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, az 5. forduló záró mérkőzésén a Sopron Basket 67-43-ra győzte le az UNI-Győr-MÉLY-ÚT gárdáját. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

Sopron Basket – UNI Győr MÉLY-ÚT 67-43 (11-9, 21-8, 14-13, 21-13)

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon jó tempójú mérkőzés volt! Kemény ütközések voltak, mindkét csapaton érződött a presztízs. Kevés pont született, mely fakadt egyrészt a jó védekezésből, másrészt kicsit dekoncentráltság jellemezte a csapatokat támadásban. Saját szempontból vizsgálva jó védekezéssel rukkoltunk elő, támadásban ugyanakkor többször túljátszottuk a helyzeteinket. Ez részben érthető, hiszen egy sorozatterhelésben vagyunk, amibe belecsúsznak ilyen mérkőzések, de inkább csapódjon le ez a támadáson, és legyen ilyen stabil a védekezés. Gratulálok a csapatnak! Most egy jó regenerációra lesz szükségünk a Schio elleni csütörtöki mérkőzés előtt. A Győrnek minden fronton sok sikert kívánok a folytatásban!

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI Győr MÉLY-ÚT): Gratulálok a Sopronnak! Jó mérkőzés volt, mindkét csapat odatette magát. Fontos célkitűzés volt, hogy fel tudjuk venni a Sopron ritmusát és jó mérkőzést játszunk velük. Óriásit küzdöttünk védekezésben, és amíg bírtuk fizikálisan és koncentráció terén, addig partiban is voltunk. Támadásban nem voltunk elég élesek, szerencsénk se volt, és a Sopron kegyetlenül kihasználta a rosszabb periódusainkat. Mi ezt viszont fordítva nem tudtuk ellenük megtenni. Reményeim szerint Mompremier érkezésével előbbre tudunk lépni minden téren.

Határ Bernadett (Sopron Basket): Szeretnék gratulálni a Győrnek, megnehezítették a dolgunkat. A mai napon már fáradtabbak voltunk lábon és fejben, de jó mérkőzést játszottunk, jó védekezéssel. Megyünk tovább, készülünk a Schiora!

Török Ágnes (UNI Győr MÉLY-ÚT): Több poszton hiányosságokkal küzdünk, de igyekeztünk a legtöbbet kihozni a mai mérkőzésből. Védekezésben voltak pozitívumok, viszonylag alacsony pontszámon tudtuk tartani a jó formában levő Sopront. Támadásban voltak inkább hibák. Ezeken igyekszünk javítani.

Hirdetés