Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron – Kurszk találkozó után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket 74-61-es vereséget szenvedett hazai pályán a Dinano Kurszktól. A mérkőzést követő nyilatkozatokat a soproni klub honlapja gyűjtötte csokorba.

Sopron Basket – Dinamo Kurszk 61-74 (17-18, 20-14, 13-21, 11-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Gratulálok ellenfelünknek! Kemény mérkőzés volt! Most kicsit fáj ez a vereség, nyerni akartunk. Ugyanakkor büszke is vagyok a játékosaimra, az Euroliga egyik top csapata ellen játszottunk. A kulcsfontosságú pillanatokban nem találtunk be, sok ki nem kényszerített hibát vétettünk. Nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel sem, amiket kialakítottunk. Felemelt fejjel hagyhattuk el a pályát, és mindent meg fogunk tenni Schioban a győzelemért. Előtte azonban még a PEAC ellen van a hétvégén egy fontos mérkőzésünk. Tesszük tovább a dolgunkat!

Jelena Brooks (Sopron Basket): Gratulálok a Kruszknak! A mérkőzés kezdetétől nagyon kemény csatát vívtunk. A szünet után nem tudtuk folytatni azt a játékot, ami kellett. A Kurszk minden hibánkat megbüntette, és pillanatok alatt 10 pontos előnyre tett szert a harmadik negyedben, ahonnan már nehéz volt visszajönni. Meglátjuk mi lesz, igyekszünk felkészülni a lehető legjobban a záró fordulóra.

Momir Tasic (vezetőedző, Dinamo Kurszk): Nyertünk végre egy meccset vendégként! Az első félidőben megpróbáltunk 7-8 játékost forgatni, de ez nem igazán működött. Készen álltunk a szünet után kevesebb játékossal harcolni. Nem volt mindenki egészséges, Zhediket is hiányoltuk ma, ez is befolyásolta a rotációnkat. A Sopron egy remek csapat, az egyik legérdekesebb kosárlabdát játsszák az Euroligában. Megpróbáltunk felkészülni a magas szerkezetükre is. Ami döntött, hogy a szünet után csökkenteni tudtuk az eladott labdáink számát. Mindkét csapatnak gratulálok a mai teljesítményükhöz!

Epiphanny Prince (Dinamo Kurszk) Fizikailag nehéz meccs volt. A Sopron nagyon jó csapat, de a szünet után pontosabb játékkal a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést.

Hirdetés