Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron – Lattes Montpellier találkozó után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket 77-70-es vereséget szenvedett hazai pályán az Euroliga 8. fordulójában a Lattes Montpellier gárdájától  Az összecsapást követően a klub hivatalos honlapja gyűjtötte csokorba a nyilatkozatokat.

Sopron Basket – BLMA 70-77 (21-23, 17-15, 19-14, 13-25)

Beszámoló, statisztika ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Összességében nekem is nehéz most nyilatkozni. Egy biztos, hogy megtették a játékosok azt, amit kértünk tőlük. Mindent kiadtak magukból és az utolsó lehelletükig küzdöttek. Tina kiválásával alsó poszton és a trapézon belül felpuhultunk, melyet szépen kihasznált a Montpellier. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a játékosaimra! Mindenki, aki pályán volt, próbálta a lehető legjobbját nyújtani, és azt gondolom ma ténylegesen feszegettük a saját határiankat. Ennél többet most nem kehet kívánni. Sajnáljuk, hogy vereség lett a vége, de azt gondolom a fejlődésnek ez is egy útja.

Fegyverneky Zsófia (Sopron Basket): Nehéz mit mondani. Nagyon közel voltunk. Egy olyan mecset játszottunk, melyben a győzelem is benne volt. Harcoltunk a végsőkig, mindenki megtett mindent, de akkora volt a fizikai fölényük, amit a végén már nem tudtunk ellensúlyozni. 40 percig harcoltunk, nagyon jól felkészültünk, sajnálom.

Thibaut Petit (vezetőedző, BLMA): Kiváló csapatmunkát nyújtottunk! Amikor a Sopron Jovanovic nélkül folytatta, nagyon okosan, taktikusan kezdtünk kosárlabdázni, és lehoztuk a mérkőzést. Az utolsó negyed tökéletes volt! Gironában egy ponttal vesztettünk egy olyan meccsen, melyet tízből kilencszer megnyersz. Örülök, hogy az nem tört meg minket és ilyen játékot nyújtottunk ma.

Gabby Williams (BLMA): Jó teszt volt számunkra a main mérkőzés. Rendkívül jól védekeztünk, a koncentrációnk is magas volt, és hat játékos is 10 pont fölött teljesített. Remek munkát végeztünk csapatként!

Hirdetés