Hirdetés
Magyarország

Nyilatkozatcsokor a Sopron – Schio mérkőzés után:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Csütörtökön a Sopron Basket 67-58-ra múlta felül a Famila Schiót a női kosárlabda Euroliga 3. fordulójában. A főszereplők értékelése a Sopron Basket hivatalos honlapjának segítségével.

Sopron Basket – Famila Schio 67-58 (21-21, 15-15, 20-12, 11-10)

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon boldog vagyok, hogy olyan játékosokat tudok edzeni, akik hiszen a tervben és az utolsó percig mindent beleadnak, soha nem adják fel! Vannak nehézségeink, de nem ezeken aggodalmaskodunk, hanem dolgozunk. Ez történt ma is. Jól kezeltük a szituációkat, felvettük a harcot a rivális nagyszerű játékosaival. Nagyon büszke vagyok a csapatra! A legjobbakat kívánom ellenfelünknek, és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is ilyen mentalitással futunk ki a parkettre!

Gabby Williams (Sopron Basket): Nagyon büszke vagyok arra, ahogy ma küzdöttünk! Kemény ellenfél volt a Schio, de összetartó egységet mutatva, remekül dolgoztunk egymásért!

Georgios Dikaioulakos (vezetőedző, Famila Schio): Gratulálok a Sopronnak, ugyanakkor nagyon szomorú vagyok a játékvezetők ténykedése miatt, ami a soproniak sikerének értékéből nem von le semmit. Nem volt egyetlen büntető dobásunk sem, és nagyon hamar összegyűltek a csapathibáink. Voltak nagyon jó és nagyon rossz pillanataink is. Határ Bernadett nehéz feladat elé állított minket, és voltak nálunk gyengébb teljesítmények is. A hibáinkra kell fókuszálnunk, nem a játékvezetőkben keresni a vereség okait, és jobb megoldásokat kell találnunk támadásban.

Giorgia Sottana (Famila Schio): Gratulálok a Sopronnak a győzelemhez, jó mecset játszottak! A szezon elején járunk, még sok mindenen kell dolgoznunk, és a mai mérkőzés is megmutatta, hogy főleg miken. Folytatjuk a munkát!

Hirdetés